Во секс нема никакво правило (освен да користиш заштита ако не планираш бременост). Избор и желби само
Верувај, ние мажите и не ги применуваме овие работи, т.е. може да ги приметиме ама воопшто не даваме до значење на нив, напротив, убави ни се. Женското тело е совршенство за нас, секој пат кога го гледаме сме овака, без разлика по кој пат е тоа. Пошто си ти млада, сигурно и дечко ти е млад. На тие години како кибритче ќе се запали чим те види, а не да мисли на целулит и стрии. Не се брзајте за пенетрација. Едноставно уживајте во интимните моменти меѓу себе, експериментирајте и запознавајте се подобро. Ќе дојде и тоа. Чекор по чекор. Најубаво е така.
Ми доцни, а секој однос досега бил заштитен, со свршување настрана. Бев во друга држава па мислам дали е од промена на клима, евентуално стрес или почекам, па да правам тест?
Ако било се океј со кондомот да не бил скинат тогаш немаш никаква шанса ти доцни од стрес и промена на клима
Zdravo imam edno prasanje ne znam dali bas e za ovde ako ne e premestete go , Imam mnogu belo pranje i taka malce kako svetlo zelenkasta boja skoro 2 nedeli. Bez miris mislev deka e nekoja infekcija, bev na lekar vo remedika kaj simonida vo cetvrtokot brisevi se e dobro nemam nisto,mi rece deka sum mnogu preladena i od toa mi e , ne mi dade nikakvi apcinja vaginaleti nisto,mi rece samo da piam uvin caj po 2 kesicki edna sholja posabajle i isto i vecer Ne znam sto da pravam me iritira mnogu ne mi proaga uste ..
Штом две недели не ти поминало, мој совет е пак да отидеш до истиот гинеколог и овој пат сум сигурна дека вагиналети ќе ти препише. Не се секирај, штом брисевите и на прегледот било ок, најверојатно не е нешто страшно.
Колку време си со дечко ти?До сега не те има чепнато таму "доле" за да види дека не си скроз без влакна? По мое мислење не си уште спремна за водење љубов...тоа треба да дојде спонтано,а не на договорено....зошто се што е договорено е потрауматично од спонтаното.За болно дали е ,тоа сама ќе си видиш.
Здраво женски, Ве молам за помош. Добив на 9ти овој месец, ми завши на 14ти. На 14ти имав незаштитен однос, па одма истиот ден се напив Норлево (втор пат во животот). На 18ти, после 4 дена, добив некаков кафеав исцедок и веднаш потоа наредниот ден менструација. Некако не сум сигурна што е, дали е од апчето? Има некој слично искуство?
Здраво девојки. Долго време се соочувам со проблем, во брак сум и од како останав бремена со мм немавме односи скоро цела бременост и еве 7 месеци како сум породена. Проблемот е што постојано сум сува и односот ни е болен по што одма го тргам мм од мене. Гинекологот ми даваше вагиналети ама ни тоа не ми помогна. Некоја да се соочила со истиот проблем да ме посоветува нешто.