Мене така ми се познаваат првиот ден само ама после се смирени... Евентуално до начинот на депилирање да е па повеќе да иритира кога влече нагоре... масни креми не би ставала да не направиш како мозолчиња
Може ако имаш некаков стрес, проблеми, хроничен замор да ти е намалено либидото. Привремено е, не давај дополнителен стрес. Разговарај со партнерот.
Последниов период ми се случува после секс и наредниот ден да имам тапа, константна болка во јајниците. На преглед се е ок и гинекологот не знае зошто така. Ви се има десено?
Секс не се има од култура, туку оти сакаш. Ако не сакаш, немој да го правиш тоа. Ќе ти делува на психата. Trust me. Консултирај се со психолог.
Имав циклус до 7ми, од тогаш со партнерот имавме однос на 8ми но бев сува, многу. На 10ти беше малку подобро. Дали е поради циклусот? Немам приметено до сега дали првите 2-3 дена веднаш после циклус ми е вака. Одам редовно на доктор, немам бактерии или спб.
Едно прашање! После месец дена од пораѓај ми се појави топче (големина на лешник) на анус! Без болки без ништо само на допир знаев дека го има (инаку царски породена, не е од седење не седам со двајца палавковци ) Арно ама си викам ќе помине... Тоа цело време тука да било се бањам сега и на огледалото го гледам големина на два бадеми и болки едвај на гз да седам!. Како со што да третирам не е хемороиди!