Никогаш не сум имала хемороиди, сестра ми имала и знам како изгледале и како болат! Кај мене е поразлично се
Купив крема од аптека, објаснив што како па ми препорачаа. Се надевам ќе помине побрзо. Или некое ефикасно чаре за дома?
Нема чаре. Ако пазиш на исхрана, ќе се повлекува привремено. Ама пак ќе се појавува при потврда столица. Мачкај крема и тоа е.
Nemaj gajle na site im se slucuvs hormonite ti rabotat na najjako i se slucuva. Normalno e i prirodno e. Mn pati sonuvale site kako imaat seks i doziveale ejakulacija vo son. Nekogas i ne ama unavo e cuvstvoto.
Помина само од себе за неколку дена. Најверојатно поткожно влакно било рече докторот или од топло некоја бубуличка излегла.
Здраво на сите.Сакам да прашам во која аптека можам да набавам спирала бакарна.Ако знае некој да ми каже.Благодарам однапред
Гинекологот ми рече има во секоја а уствари во ниедна кај што прашав немаше, ама еве членката ме упати ќе им речам да ми ја нарачаат.
Здраво, малку сум загрижена па ми треба ваш совет. Со дечко ми имавме однос декако заштитен но на крајот кондомот пукна, притоа имам циклус втор ден, па прашањето ми е дали има простор за паника? Не можам да заспијам од нервоза затоа што пред 2 месеци завршив со хормонска терапија крварев подолг период и никако не смеам норлево…. плс хелп
Дали се депилираш во студио? Ако одговорот е да тоа ти се случува од не чист восок. Додека се депилирав во студио ми се случуваше тоа.
Зависи кај свршил, внатре или надвор? Ако е внатре шанси за бременост секогаш има иако ти трае циклусот, ако е надвор тогаш не. Консултирај се со гинеколог за тоа што да направиш.
Na vaginalnitw usni na kozata..potocno kadebsto ima vlakna na dopir osekam Mali topcinja...dali vi se pojavuvale Kako bubulicki se.mso sto se tretiraat