Она размислува да прекине со него зошто него сексот му бил многу важен дел од врската а нејзе осеќа дека не и е, а во моментов веќе доплго време воопшто… Не знам што да ја советувам дали можда и он има влијание во цело тоа и нејзе не ја привлекува доволно или е само моментална нејзина состојба… Споделете слободно мислења
Тоа што него му е важно можеби и настојува, можи да прави одбивност кај неа, моментално неа и е потребен разговор, поддршка, можеби тоа не го добива од него, не е сфатена. Сепак и треба разговор дали со блиска личност дали со стручна. Најверојатно тешко ја разбира партнерот кога девојчето има блага форма на депресија, моментално неа не и е до ништо дојдено. Ако не си бил некогаш во таква состојба тешко е да го разбериш другиот. А дали и е моментално, или нешто не ја привлеква кај него тешко е тука да кажиме ние
Здраво. Последен пат имав односи пред точно една година. Сега сакам пак да сум сексуално активна со новиот дечко, но не знам што да очекувам. Дали првиот секс ќе биде болен како првпат кога имав секс пред неколку години? И дали да очекувам крв и отежната пенетрација? Исто така, дали можете да предложите лубриканс од кој сте задоволни?
Пред некој ден после однос крварев малку, денес приметив дека имам црвено парче ( како подебел конец) 1цм кај вагината веднаш на почеток. Ќе одам на доктор ама за два дена ми е терминот. Не можам да спијам од постојано размислување, релативно сум малку време сексуално активна. Искуство некој?
Da ne bil grub odnosot? I od toa mozhe da se krvari, posebno ako ne si dovolno vlazhna. Dali koristevte kondomi?
Јас мислам дека нема место за паника и мене истото ми се има случено. Можи да е од погруб секс, и тоа што релативно малку си била сексуално активна. Сепак сето си е навика и сексот е промена за телото.
Здраво. Имав однос со маж ми веднаш после менс. Цел ден немав капка крв, вечерта имавме однос и сабајлето кога станав имав пак крв ама свежа црвена на бришење, потоа и ми течеше малку. Цел ден еве исто е малце ја смена бојата на кај розево вечерва. Утре ке одам на преглед ама многу сум исплашена што може да е?
Ништо не е ич да не му ја мислиш. Од самиот однос е така или побрзо ќе ти заврши или по ден два пак обилно ќе крвариш. Барем мене ми бепе така.
Често се случува после менструација ако имаш однос, можи и 2,3 дека откако ќе ти заврши пак да прокрвариш
Дечки да ве прашам нешто. Сакам да забременам и доколку имам однос во плоден ден и по 14 дена ми дојде ментруација дали тоа значи дека не сум бремена?
Nemora da znaci ima mn zeni sto vo prvite 2-3 meseca im doagala mens ,na nekoi pak i cela bremenost...