Има три опции или она е многу исплашена или тесна или дечко и е масивен хаха едино чаре ако ме може тој е да си седне таа... Не ми се верува што пишувам се надевам некој се трола
Ahahhaha ke umram gahahah Neka podmacka poubavo,tj podolga predigra neka ima i neka butka posilno. Ti stisni zabi i toa e toa.
Со мм неможеме да имаме приватност(односи) бидејќи живееме со неговите, не си легнува татко му до 12 саатот седи во дневна се шета по цела куќа во спална неможеме бидејќи бебуш спие во таа соба имаме друга соба до нас што здравје ќе биде за бебуш, ако заплаче јас ндможам да трчам како што напоменав дека стафиот се шета не легнува до 12. Некој совет или со слично искуство да живее со свекрва и свекор во иста куќа? како се снаоѓате? ќе полудам.
Хахахахаххахахаха и ние живееме во иста куќа, на различни спратови. Нека шета татко му до 12, клуч на врата ставете.
epa sega ne ke mu ja mislime na stariot sto seta niz doma zar ke go cekam on da si legne ma ajde koj go ferma hh
И свекор ми на почетокот се зезаше како: абе многу тропавте горе синоќа, изгледа не ви се спиеше? На игнор го ставивме, веќе никогаш не спомнал.
Ne go ostavam tatko mi da se mesa u tie rab dali sum prael vreva ili ne so mu e gajle nemu hh kolku sakam ke praam vreva E neka slusa cela nok ako saka haha ili pa neka stava pamuk u usi i neka kuti haha