Тогаш дај го ваму јас ќе му најдам местенце ако нема бабичка и тоа ќе му најдеме да не му е досадно нека прај ќеиф чоеко, не мора да го клукате со апчина за да се сексате
Ima Eden sapun od Doctors,za infekcii svetlo plavo,kupi si,mijaj se so nego,se ke ti pomini,a sigurno pecenje ako ne si bila dovolno zapalena,koristi lubricant,ili ako ne e toa samo sapunot,pomaga 100 %
Здраво сакам да ве прашам, имав секс на 6ти август и ми дојде менструација на 18 ти, овој месец требаше да ми дојде на 13 ти бидејќи менструација ми доаѓа на секои 25 дена но ми доцни скоро една недела, дали на некој му се има случено нешто слично секој ден сум под стрес направив и тест за бременост негативен е незнам веќе што да направам
Можи да ти доцни од многу причини дали стрес, дали промена на клима, не мора да значи дека си бремена
Zdravo, imam cista na jajnikot i momentalno mens mi kasni veke poveke dena? Dali e normalno ova? P.s. vodna cista e
Fala mnogu, a so plodnosta kako e dodeka imam cista? Dali mozam da zabremenam? Nisto ne mi objasna maticnava…
Здраво членки. Имав незаштитен секс кој траеше сигурно пола час и потоа дечкото надвор сврши. Дали е тоа нормално што толку долго издржа или има шанси и внатре да е свршил претходно?? Ме плаши ова последното оти претходно со бившиот по 10тина минс траеше сексот
Се зависи до партнерот, со дечко ми сме имале и до 3 ипол часа односи (со паузи) но се разбира со заштита. Не би да те плашам но исто така постои и семенова течност која што содржи сперматозоиди и испаѓа пред да сврши, доколку ти е грижа за бременост провери си ги плодните денови или напиј се ден потоа Но сепак не може да сврши и во тебе и после неколку минути пак надвор Користење заштита е во ваш бенефит секогаш
Издржливоста зависи од повеќе фактори, ако не свршил во тебе нема потреба од апче сепак е хормонско, ако не си сигурна дечко ти е отворено прашај го, нареден пат заштита обавезно за да не си правиш стрес непотребен
Се издржува и подолго и е сосема ок ,не ми се верува дека еднаш ти свршил внатре ,па ќе осетиш пусто му чудо ...и не би можел одма да продолжи истовремено невадејќи го. Бившиот толку ти можел ,ете овој повеќе може Уживај...