1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Интимни прашања, проблеми и совети

Дискусија во 'Секс' започната од skorpija1992, 30 јануари 2010.

1. Puellapulchra

Puellapulchra Истакнат член

Се зачлени на:
    23 август 2022
    Пораки:
    2.150
    Допаѓања:
    6.428
    Кој воопште сака да се влече по доктори :lol: Ама кога мораш, што да се прави. И мене ми беше нередовна по 2-3 месеци, пред да ми се среди. Инаку јас имам хипертироидизам, од искуство ти зборам. За секој случај провери си се.

2. ognennn

ognennn Активен член

Се зачлени на:
    5 октомври 2022
    Пораки:
    17
    Допаѓања:
    2
    Прашање до девојките.
    Што мислење имате за вашите дечковци и општо за машките со небричен "алат"?
    Дали ви се допаѓа или не?
    Ако ме прашувате мене за тоа како би се јас чувствувал партнерката да не си ја има бричено, би ви одговорил дека мене лично не ми се допаѓа тоа, сакам бричена :D.

3. Kalince1996

Kalince1996 Истакнат член

Се зачлени на:
    17 февруари 2021
    Пораки:
    141
    Допаѓања:
    182
    Млада сум и јас и затоа докторката ми кажа дека сега нема потреба да пијам хормонски апчиња. Важно било да дум ја добивала менструацијата, ако е оскудна. Јас само ја регулирав исхраната, избегнувам благо сокови тесто и веќе година дена имам нормална менструација. Ми кажа дека ќе примам терапија кога ќе сакам да забременам доколку има потреба но не мора да значи.

На en5 му/ѝ се допаѓа ова.
  4. en5

en5 Истакнат член

Се зачлени на:
    18 септември 2022
    Пораки:
    776
    Допаѓања:
    2.738
    Тие што имате нередовна менструација и сте млади, нејќете сега моментално деца, не сте во брак, како ви влијае тоа на интимниот живот? Ете некогаш со месеци ако не ти дојде, а си имал секс редовно. Иако и кондом, свршување само надвор, пак дали постојано правите тестови или мирни сте и знаете дека не би се случило ништо зошто сте пазеле? Многу ми е страв искрено мене, ни знам плодни денови, ни кога овулирам, ни кога ќе ми дојде, некогаш за 40, некогаш за 90 дена, се плашам доста од бременост.

На Aleksbonito му/ѝ се допаѓа ова.
  5. SugarHoney

SugarHoney Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2019
    Пораки:
    526
    Допаѓања:
    1.458
    Се додека користите кондом или свршува надвор нема зошто да се плашиш. Не се забременува така лесно, жени по цели години и децении се мачат. Ретко ретко некоја ако забремени од прва, а да не збориме за предсемена течност, невозможно буквално. Шансите да забремениш од предсемена течност е исто како шансите метеор врз глава да ти падне.

На Kalince1996 му/ѝ се допаѓа ова.
  6. christinnn

christinnn Форумски идол

Се зачлени на:
    28 август 2014
    Пораки:
    2.726
    Допаѓања:
    21.275
    Нема зошто да правиш тестови ако сте користеле заштита, не фрлај за џабе пари. Иако имам прилично точна менструација, се случвало да ми доцни па ни на крај памет не ми било да правам тест.

А ако веќе си имала незаштитени односи и покрај свршување надвор, направи тест за секој случај иако шансите за бременост би биле минимални.

На Kalince1996 му/ѝ се допаѓа ова.
  7. GirlLove

GirlLove Форумски идол

Се зачлени на:
    4 јануари 2010
    Пораки:
    5.832
    Допаѓања:
    15.709
    Дали во плодни денови анксиозноста ви е зголемена, исто и депресијата?

На Gringo99 му/ѝ се допаѓа ова.
  8. atala

atala Популарен член

Се зачлени на:
    30 март 2011
    Пораки:
    1.164
    Допаѓања:
    940
    Не.мене за време на ПМС ми е зголемена анксиозноста,исто и депресијата,посебно два дена пред менструација затоа што тогаш паѓаат хормоните и тогаш чувствувам ненормално голема вознемиреност и плачам,а имам слушнато дека и кај другите жени е вака во овие денови поради падот на хормоните.Досега не сум слушнала за време на плодни денови да имаат некои зголемена анксиозност и депресија,така што можеби ќе ти дојде двапати овој месец поради стрес или,пак зголемената анксиозност и депресија во плодни денови да не ти е поврзана со месечниот циклус туку со стресниот период којшто во моментото го поминуваш.

На Осе, GirlVolley и GirlLove им се допаѓа ова.
  9. Liu

Liu Популарен член

Се зачлени на:
    31 март 2016
    Пораки:
    725
    Допаѓања:
    2.501
    За време на плодни денови не,обично тогаш имам најголема желба за интимност, ама во пмс мислам дека сум опседната од зли духови и јас не сум јас. Плачење без причина,апетит на ниво,нервоза,депресија, хаос тотален....Во послесно почнав да размислувам и да земам некои апчиња како пмс комплекс оти буквално и јас смата не можев да се поднесам а не па другите.

На diskreten32, GirlVolley и GirlLove им се допаѓа ова.
  10. К.М*

К.М* Истакнат член

Се зачлени на:
    5 февруари 2015
    Пораки:
    27
    Допаѓања:
    7
    Zdravo, zabelezav dolu vo malite usni kako beli naslagi, ne znam dali mozebi e ostatoci od sredstvoto za intimna nega, koe ne se izmilo dobro ili da ne e nekoja infekcija (ne sum seksualno aktivna), malku kako da mi e i crveno i suvo. Ve molam za pomos dali e opasno ili e normalno i kako da se oslobodam

11. Puellapulchra

Puellapulchra Истакнат член

Се зачлени на:
    23 август 2022
    Пораки:
    2.150
    Допаѓања:
    6.428
    Купи канестен крема и најбрзо што можеш отиди на гинеколог за секој случај.

12. slatkickamala

slatkickamala Активен член

Се зачлени на:
    11 април 2021
    Пораки:
    154
    Допаѓања:
    79
    женски здраво сакав да прашам нешто вчера за прв пат кога отидов во тоалет мокрев најнормално но од кога завршив осетив болка на внатрешноста на вагината но после неколку минути ми помина немам ниту чешање ниту болка при мокрење само осекам болка на почекот од вагината кај отворот некоја нелагодност минимална болка што се трпи од што може да е? инаку не сум сексуално активна веке 4 месеци секој совет е добродојден инаку имав доста стресен период и синоке си ставив бетадине една вагиналета денеска е се океј но минимална болка осекам на отворот на вагината немам вака некое црвенило или слично од време на време знае да се јави и чешање ама подносливо

13. GirlVolley

GirlVolley Истакнат член

Се зачлени на:
    28 март 2020
    Пораки:
    1.308
    Допаѓања:
    2.340

Ваква е болката и кога се исфрла камче или песок од бубрег.
    Посети гинеколог и уролог.

14. Dayandnight

Dayandnight Истакнат член

Се зачлени на:
    5 септември 2022
    Пораки:
    369
    Допаѓања:
    1.467
    ne sum depresivna,ni anksiozna,ama zatoa sakam sex nenormalno:whew::worried:edinstveno toa,vo plodnite denovi

На Aleksbonito и GirlLove им се допаѓа ова.
  15. Dayandnight

Dayandnight Истакнат член

Се зачлени на:
    5 септември 2022
    Пораки:
    369
    Допаѓања:
    1.467
    sigurno antibiotici ke treba,,ili nekoja bakterija ,vospalenie na mocnite kanali ili kamce,pesok,ama pak treba da proveris,inace probaj na sabajle 1 lazicka ciment vo voda,ili maslo od divo origano 2-3 kapki na vecer,pomaga toa

На slatkickamala му/ѝ се допаѓа ова.
  16. Cosmic Girl

Cosmic Girl Популарен член

Се зачлени на:
    20 јануари 2020
    Пораки:
    2.126
    Допаѓања:
    8.313
    Може да е некаква инфекција, најдобро е да си направиш контрола на гинеколог

На slatkickamala му/ѝ се допаѓа ова.
  17. slatkickamala

Се зачлени на:
    11 април 2021
    Пораки:
    154
    Допаѓања:
    79
    Mi pomina primetiv deka toa mi se slucuva sekogas koga ke premrznam od ladno ili nozite mi se premrznati

18. slatkickamala

Се зачлени на:
    11 април 2021
    Пораки:
    154
    Допаѓања:
    79
    Pa ne posle eden den mi pomina taka da nema potreba od antibiotik okej mi e sega

На Dayandnight му/ѝ се допаѓа ова.
  19. slatkickamala

Се зачлени на:
    11 април 2021
    Пораки:
    154
    Допаѓања:
    79
    Ali sekako ke pojdam na eden pregled fala sepak

На Cosmic Girl му/ѝ се допаѓа ова.
  20. Anastasia9228

Anastasia9228 Истакнат член

Се зачлени на:
    20 ноември 2020
    Пораки:
    429
    Допаѓања:
    542
    Имав односи со дечко ми, кога се тргна имаше крв и сега кога се бришам после односот имам кафеав исцедок исто како кога ќе ми е последен ден од менструација. Инаку ми заврши пред 3 дена. Дали можи да е не доисфрлена крв и сега со пенетрацијата се исфрла надвор или што можи да е?

На Boni22 му/ѝ се допаѓа ова.