Mislam deka e od menstruacija zosto istoto mi se ima deseno i mene iako imase pominato I poveke dena od zavrsuvanjeto na ciklusot I bev na ginekolog I mi rece deka za vreme na ciklus moze da ne izleze se I posle doizleguva se cisti matkata nisto strasno se slucuva ponekogas.
zenski vcera mi beshe 2 den od ciklus mi tecese no ne tolku mnogu imavme odnosi so partnerot sekako zastiteni koristevme kondom znam deka nema rizik za bremenost sekako svrsi nadvor i nema rizik za infekcija no zborot mi e dali moze da se namali ciklusot posle odnosite deneska 3ti den a znacitelno malku mi teci epten nema nisto opasno ?
а од што може да осекам печење на вагината и болки имав и чешање тоа престана но пецкање осекам дали е можно да е од влошките бидејки инфекција немам како да закачам? заштитени односи си имам ? ми препишаа крема за чешањево и ми прекина но пецкање имам од едната страна осетив од како ги сменив влошките вчера
Партнерот ме задоволуваше со пенетрација со (чисти!) прсти. После тоа најнормално беше, сега после неколку часа кога се избришав во вц имав малку чуден кафеав исцедок, не ми делуваше на крв, но сепак да прашам дали е можно да е тоа од што беше грубо на моменти мејби? Ваљда не би се створила инфекција за неколку часа ако е тоа.
Mene mi zavrsi pred 4 5 dena I denes imav kako rastegliva providna sluz a imase I malku epten malku krv posle nemase nisto samo proziren sekret. Sto znaci toa?
Не знам, ама можно е да е тоа. Да е инфекција нема шанси 1) Со чисти раце е бил 2) Не може одма баш да се инфицира и да почне како кафеав исцедок да е. Можно е да е менс или пак малку погрубо да е било.
Uste edno prasanje devojki me interesira. Minatiot mesec koga bev na ginekolog na pregled mi kaza deka sum bila vo period na posle ovulacija I se gledalo kako izlivce na matkata koj nastanuval od tecnosta na pukanjeto na folikulot kaj mene bese malku pogolem no rece normalno e i ke se izgubel so sleden ciklus I zdebeluvanje na endometrium. Mi kaza deka e normalno seto toa ama jas pak resiv da prasam za izlivot dali e normalno za ednometriumot znam deka e no ova so izlivot neznam bas no stom taa veli deka treba da e taka sig e normalno...
На препоните многу ми е сува кожата, како да ми се лупи. Користам нивеа сензитив гел за миење ама до сега не ми правел проблем. Мислите дека е од гелот нешто или можеби друго е во прашање..
Пробај да не носиш мн тесна облека и ставај хидратантно млеко за тело. Може ти е иритирана кожата од тесни фармерки.
Дечки хелпппппппп, паничам. Имавме односи со момчето, и потоа во вц кога бев кога се избришав имаше значи две точки крв на хартијата, да напоменам дека треба да ми дојди на 30ти, можно ли е да ми подранила или што е овааааа????