Pa taka mi kaza ginekologot koga prskal folikulot pravel kako izliv I toa potoa se apsorbiralo so sleden ciklus I nez dali e normalno.. I mene prv pat mi kazaa takvo nesto ama pred toa nemam odeno posle ovulacija
Ne cista tuka ova folikulot jajce kletkata koga prska za vreme na ovulacija od jajnikot dali pravi izliv toa mi e prasanjeto nekade procitav I niz drugi temi deka koga e ovulacija imalo takov izliv na matkata
Имам едно прашање, дали вас пред, за време и на крај на менструацијата ви испаѓаат болни брунчиња по лице и грб, не многу но по 3 4 големи и болни знаат да ми испаднат?
Мислам дека може хпв статус да се испита.Пап не постои само уролог може да прати на преглед каде се испитува дали мажот има кацерогени клетки во простатата.
Да, нормално е, се гледа на ехо од фоликулот излив после овулација и останува жолто тело кое лачи прогестерон како поддршка за ако настане бременост.
Здраво Дали сте користеле креми или масла за секс? У смисла за масажа. Каде можат да се најдат кај нас дс бидат безопасни по половите органи?
Здраво дечки,сакав да ве прашам за совет.Пред месец дена со мојот дечко имавме прв сексуален однос,но тоа се случи кога имав циклус. Сега ми доцни 4дена сакав да ве прашам од ваше искуство дали ви доцнело прв пат после односи и дали е нешто нормалноо,имамм 17 годинии.
Зошто во последно време ми е намалена желбата за секс? Дури и кога се самозадоволувам не ми е тоа тоа веќе. Пребрзо и тешко доживувам оргазам. Имав стресни ситуации можно е да е до тоа?
да, нормално е и ја не секад иам воља за секс, сеа ова добиено пример ич немам, ама ич ич обично кога иам добиено сум он фајр, само на тоа мислам. Овој пат, ништо.