Можно е ако си имала некаков стрес, проблем да ти е намалено либидото. Не си прави дополнителен притисок, привремено е и секако повторно ќе ти се врати желбата.
многу фактори играат улога, дали беше заштитен односот пред се, после то, за време на циклус се премали шансите ама не се непостоечки зависно дали сте користеле заштита. Мене исто ми каснеше после првиот пат од стрес
Девојки низ дали е за тука прашањето. Имав мешана инфекција, пиев антибиотици зашто покажување индикација за хпв. Правев повторно ПАП испадна дека нема ништо но сум имала воспаление. На тестот пишува инфламација, бенигни клеточни промени. Ја прашав докторката но вели тоа е така зашто претходно сум имала воспаление да не сум се плашела. Дека немам ни раничка ни ништо. Искуства имате? Ете таква сум, плашлива..
Неможеше што?? Дали има такви уште што веруваат дека неможи да сврши со кондом? Нека не ве лажат на здрав памет... Знаеш ли за време на менструација колку се ПОголеми шансите за закачување некоја СПБ? Прво распрашајте се, едуцирајте се пред да се фрлите на таков чекор...
разбирам дека ти било прв пат и дека немаш искуство, АМА дека не можел да сврши без кондом се глупости и немој да верваш на то. Немој да бидиш наивна и земај свој став, сепак ова е чин меѓу двајца и двајцата треба да сте на иста страница, вибрација, разбирачка ако не вооопшто не го прајте. Има многу информации на интернет, отворете прочитајте и единствено користете заштита и крај.
Да разбирам што сакате да кажете и доволно сум паметна да не направам таква грешка ама пак не сврши во мене кога сврши сврши на страна мене ми беше прашањето дали после првиот секс можно е да доцни,направив тест за бременост зареди тоа што читав може да се забремени и од пресемена течност и испадна негативен тестот,единствено што ми беше за менструацијата проблем
Ви благодарам Ви благодарам на мислењето но грешно сте ме разбрале кога кажав го извади,океј не викам дека не може да се сврши сигурно може и со кондом затоа е и тоа,откако го извади кондомот пред да сврши го извади па сврши не беше тоа во мене,направив тест(за секој случај) испадна негативен,единствено ми беше прашањето дали е нормално да доцни менструација после првиот секс
Ти посочија членките за сексуално преносливи болести. Внимавај и на тоа. Многу е важно и јас би рекла дури и пострашно од несакана бременост да речеме
Епа како може да си трудна ако сте имале заштитен однос? Која предсемена течност? Преиспитај се што пишуваш.
Госпоѓо дај малце понашањето средете си го прашав за совет не прашав да се расправам тука,направив тест за секој случај затоа што го извадивме кондомот а не дека ми свршил во мене,сигурно сте доста постара од мене за да се понашате така,имам читано дека и од тоа може да се забремени.Малце култура имајте и на вас сигурно нема да ви биде угодно да ви пишува некој вака а сте барале само мислење.