Па прочитај што пишуваш у еден пост викаш да не си трудна од предсемена течност у друг викаш дека го извадил кондомот пред да сврши НА СТРАНА и ти не знаеш што сте правеле и да постара сум таман да знам дека не знаеш што збориш за да ти давам одговор на тролски прашања
Праиш тест за бременост, при секс со кондом и при свршување надвор? Are you kidding me? Се читате ли некад шо пишувате? Мислите ли со главата пред да пишете нешо?
Napraviv test zatoa sto mi e prv pat i ne sum iskusna vo toa,mnogu dobro znam sto pisuvam i kako pisuvam,a vie sto me razbirate na drug nacin toa e drugo,ama toa mene ne mi pretstavuva problem milo mi e sto i vie dadovte mislenje
NE naglasiv nikade za trudna PRASAV DALI E MOZNO DA DOCNI POSLE PRVIOT SEKS ili pak da e zaredi toa sto imav seks na dobieno,test napraviv zatoa sto ne bev sigurna vo sebe a ne za nesto drugo testot ispadna negativen kako sto si i pretpostavuvav samo mi bese zborot za dobienoto dali e mozno a ne dali sum trudna dali sum znaela sto pravam ili ne znam,ako imate namera da prodolzite so vaseto ne pristojno odnesuvanje ve molam ne vrakjajte ic,da znaev vo sto e problemot nemase da pobaram sovet. Pozdrav
девојки здраво пиам цитерал заради цистит па сакав да прашам кога можам повторно да имам односи со партнерот од како почнав со цитерал односи сум немала секако ми се заштитени но сеуште помалку осекам пецкање во вагината се плашам од латексот да не се воспали уште толку и да имам болка?
Почекај уште 3-4 дена. Исто така пиј многу чај од брусница и топли облоги може и шише на долниот дел од стомакот. Имаку приметив дека добивам цистит кога имаме односи во доги поза, откако прекинавме со таа поза немам проблем. Исто и редовно уринирање после однос.
секако пијам чај брусница по 3-4 чаши на ден а исто така и увин чај пијам но мене ми се јави од преладена бешика бидејки односите ми се заштитени не верувам да е од сексуалниот однос инаку оди испитај си и ти јас бев си испитав урина затоа и примав антибиотик имав почачени 2 леукоцита во урината но после две апчиња цитерал ги снема симптомите поздрав
Испитано ми е се, секако може и од преладено. Инаку и мене односите ми се заштитени, само приметив дека поголеми се шансите да добијам кога имам груб однос одзади. Со помин нека ти е, чувај се.
тогаш практикувај си поза што ти одговара најмногу супер чим ти е се чисто и јас бев на гинеколог таму е се чисто практикувај си заштитени односи и чувај се и ти фала на споделеното мислење
Имам некој чуден вагинален мирис на белило. Бев на гинеколог брисеви уредни, ми најде воспаление на вагината и ми даде вагиналети на природна база и провен од брусница. Немам чешање немам друг проблем, одржувам хигиена редовно ама овај мирис трае веќе некој период. Не знам веќе што да превземам, непријатно се чувствувам.
Прво многу е нехигиенско на добиено да имаш однос, дечко ти размислувал само ќеф да си направи а тебе те оставил со ваква мисла. Второ ако ти бил прв секс може да доцни бидејќи телото трпи промена, трето да се забремени и за време на менструација и од предсемена течност шансите постојат. Така да, нареден пат кога ќе ти сврти филм како му е неудобно со кондом сети се на мислењево и СПБ.
Како се справувате со монотонија во врската... Јас сум секогаш иницијатор за нешто ново а таа како кукла се изморив веќе хелпп
Jas imav seks I sum vo ovulacija e sega neli imav rastegliv proziren sekret a eden cas posle odnosot imav I malku kako edna tocka bleda krv niz sluzta dali e normalno posle toa nemav nisto.
Здраво,ми треба совет кога ќе се замозадоволувам и кога ќе имам секс брзо свршувам можи да ми помогните како да бидам по издршлив?