Од денес пијам Амоксиклав (имам отек на грло и кашлам), а бев и на гинеколог па ми препишаа вагиналети. Дали има некаква врска тоа, дали би сметало?
Колку време може маж да апстинира од секс и без мастурбација? А притоа да има ерекции но без да дојде до ејакулација. Зарем не причинуваат проблем или нелагодност кај мажите таквите ситуации? Возможно ли е така 2-3 месеци без да се испразни?
Немам многу искуство ми треба мислење, дали е нормално од кога ќе сврши машкото, јас втората “партија” колку и да сакам да продолжам да не можам бидејќи стануваам сува после некој период кога ќе почнеме? ( извинете за изразиве ама не знам како да објаснам поинаку да би ме разбрале што ми е праш)
Хмм не си возбудена доволно. Пробајте да сменете нешто пример вклучете долга предигра, практикувајте 69. Или пак ако не помага ништо прашај си по аптеките има некои лубриканти ваљда. И внесувај повеќе течности.
Не сум чепната (сексуално активна не сум одамна) таму долу од подамна малце, и сега што да очекувам кога ќе имам сексуален однос за брзо? Болка, крварење? Изразиве..
Да очекуваш уживање. Не се стегај, биди опуштена и нема ништо посебно да осетиш, освен блага болка додека влегува (нешто слично како секс после добиено).
Здраво, Сакам нешто да прашам и ова прашање е наменето за мажите. Имам 16години и сакам да ми кажите како треба да се гришам за пенисот(хигиена,некои вежи да правам за поголем....) Се што треба да знам за пениспт ве молам кажет ми. Мошеби изгледа малку шмешно но сепак како со кажав имам 16г и не сум толку искусен. И уште едно прашање која е соедветната возрас за да ја изгубам невиноста?
Спојлер Алергична сум на латекс ракавици, затоа за првпат кога имавме секс со дечко ми земавме кондоми без латекс. Првпат ми е мене и за секој случај да не имам некоја иритација, вака најсигурно. Немаше проблем, овие без латекс не ме иритираа и се беше добро, но читам на интернет дека без латекс кондоми биле понебезбедни, полесно се кинеле, а и малку поскапи се. Ме фати паника колку се безбедни. Кондоми со латекс се и поевтини, а и изгледа посигурни биле. Има некој друг ваков проблем да е алергичен на латекс? Ако си на ракавици, би требало и на кондоми да си, логично според мене? Да не ризикувам со латекс кондоми најдобро . Ви се случило да ви се дупне кондом или нема врска, безбедни си се?
Здраво, Сакам нешто да прашам и ова прашање е наменето за мажите. Имам 16години и сакам да ми кажите како треба да се гришам за пенисот(хигиена,некои вежи да правам за поголем....) Се што треба да знам за пениспт ве молам кажет ми. Мошеби изгледа малку шмешно но сепак како со кажав имам 16г и не сум толку искусен. И уште едно прашање која е соедветната возрас за да ја изгубам невиноста?