неможе а да не се осети дека свршил не е можно типична лага ти кажува а и ако свршил истекнува дел од спермата ваљда си осетила и ти пенисот при свршување пулсира внатре
А зошто не користевте кондом? Вакви главоболки ќе си немаше. Штом тој не знае што прави не знам како имаш доверба во таков...
Devojki Dali toa implantacisko kratenje e Kako ciklus, koj trea dva dena I mora uloska? Ili e samo sekret
Те имам приметено прашуваш повеќе пати слични прашања, освен ако не си трол едуцирај се пред да имаш однос и обавезно користи кондом!
А како можеме ние да знаеме дали дечкоти свршил во тебе? Па ти си имала односи со него не некоја од нас, ако он незнае дали свршил ние па ич. И не разбирам што очекуваш да има на неговиот пенис? Тоа што викаш дека имало нешто кај него а не било сперма е вагинален секрет кој што е искочен од тебе многу логично. Направиси тест па види за да си бидеш помирна.
Јас си го имам приметено истото, не знам може варирам кило плус минус ама и градиве ми се поголеми. Еден период кога ослабев 10кг бев даска. Може и тоа влијае.
Јас буквално иста тежина сум ко од лани ама во последно забележав дека градите ми сметаат и ме нервираат, дефинитивно ми се зголемија и сега ми тежат човече, навистина. А прслуци мразам да носам освен кога идам надвор. Ама со ова цел живот ќе живеам, така да џабе ги пцујам
нормално ли е кога ке тече вагиналетата малку да пече тоа дали значи дека делува прв пат ставив синоке канестен3? ми го препиша гинекологот поради печење во вагината и болки и црвенило надворешно најверојатно кандида др брисеви се чисти исто ми препиша и полигинакс но не сум почнала да ги користам некој со искуство за печењево после мокрење вагинално внатрешно ме пече и кога тече сега вагиналетава ме пече од што? и некои ваг за нормализирање и обнова на вагинална флора слушнав за ацидосалус дека биле добри?
Буквално и јас се мачам со таа микрофлора многу долго да ја опраам и ги користев тие ацидосалус и воопшто не ми помогнаа. Кај мене микробиолошките се скроз чисти само отсутна микрофлора а мене доле црвено и ме пецка , кај тебе покажа кандида или се чисти?
Микробиолошките се чисти а на пап само кандида ми покажа -.- треба да одам сега да ми даде терапија инаку за кандида ми помогнаа полигинагкс и апче флуконазол мислам се викаше инаку ставав и канестен вагиналети и макмирор ради бело прање од кандидава и микорил но сега нешто ке барам на природна база за подобрување на флората линекс лејди или инноваг вагиналетиве инаку и од стрес ми се појавува приметив денеска..
Некој да каже места за секс во скопје ама во Центар Кисела Вода некаде и кажате кога најрано може да се иде (Зборам некој јавен тоалет,гаража..)