Zdravo imam problem od pred 10tna 15 dena nemam zelba za sex ne saka da se digne ili pak ke se digne pa vo tekot na igrata da spadne i da ne se zavrsi rabotata ...
Здраво, дали е можно да се појави поткожна бубулица на интима? Буквално ден пред да добијам ми се појави тогаш приметив, не знам што би можело друго да е, не сум активна така да исклучувам некои такви раб, од друга страна се плашам што може да биде?
Imav nezastiten seksualen odnos .. Den posle toa .. pocna da me cesa ... (Jas sum na pat) i ne sum vo moznost za sega da otidam na ginekolog .. eve veke 7 mi den cesanjeto NE e tolku izrazeno kako prvite 4 dena (mn me svrbese) arno ama sega koga ke otidam u vc imam bajagi iscedok vodest belozoltenikav ... Nema nekoja neprijatna mirizba ... So mozi da se slucva ?
Ne mi se veruva .. nemam takvo kako ... Urda sto vikaat tuku ZoLt iscedok ... I NE mirisa loso samo me cesa na otvorot dolu ... Kako. Vnatre .. i odokolu ... ..
Togas bi te sovetuvala koga ke se vratis da odis komplet proverka da napravis. 4te mikrobioloski brisevi plus za trihomonas. Ocigledno e deka ti prenel nesto...
Eksik ... Obavezno ke odam na ginekolog ... Da se proveram cim stignam u mk .. se nadevam ne e neshto mn opasno
Jas na tvoe mesto ako ne ja poznavas osobata dobro, bi napravila i hiv i hepatitis test. ( se pravi besplatno, anonimno vo centar za javno zdravje). Samo ne znam kolku vreme treba da pomine za da bide relevanten rezultatot za toa rasprasaj se.
Se javiv kaj ginekolog (moj prijatel).. mi rece polygynax da zemam kapsuli sekoja vecer pred spienje po edna kapsula vnatre u vagina .. i vika uloski ke si stavis posto ke se cistela vaginata ke tecelo to so ... Netreba valjda