Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Интимни прашања, проблеми и совети

Дискусија во 'Секс' започната од skorpija1992, 30 јануари 2010.

1. praska00

praska00 Истакнат член

Се зачлени на:
    5 февруари 2011
    Пораки:
    15
    Допаѓања:
    3
    za toa sum dobro informirana inace fala za odg

2. bebufce

bebufce Истакнат член

Се зачлени на:
    2 септември 2010
    Пораки:
    18
    Допаѓања:
    6
    Вакаа...не знаев кај да пишам па ако не е за тука слободно преместето го...Значи ми дојде три дена пред Нова Година...после тоа во Јануари имав на 17ти значи порано ми дојде 10тина дена...и денес сме 6ти јас пак имав некоја капка крв на ѓаките...Не знам што се случува. А инаку само колку за информација почнав да имам односи пред 2 месеци...можно е неш да е од тоа или...??

3. sanja-lazanja

sanja-lazanja Нов член

Се зачлени на:
    7 септември 2010
    Пораки:
    267
    Допаѓања:
    50
    девојце најпаметно ти е да посетис гинеколог овде се што ке тиу кажат е само нагагање, а со здравјето нема играње мој совет ти е оди на лекар за да утврдиш во што е проблемот никој неможе вака да ти каже што ти е и дали има нешто или не колку и да е стручен а не осаби кои што знаат исто како и ти.
    Нема ништо страшно ако појдеш на гинеколог во секој случај капки крв на гаките не е без причина и во секој случај укажува на некој проблем што се случува во твојот организам.

4. MayaBee

MayaBee Истакнат член

Се зачлени на:
    19 ноември 2010
    Пораки:
    8
    Допаѓања:
    4
    Точно! здравјето пред се! нема ништо страшно во посетата на гинеколог! никој тука нема да знае точно што ти е! ист совет и од мене

5. ariell

ariell Истакнат член

Се зачлени на:
    3 мај 2010
    Пораки:
    8
    Допаѓања:
    1
    Ve molam za sovet!!! Imam 21 godina i imam odnosi so decko mi veke edna godina, ama problemot e vo toa sto jas seuste osekam bolka pri seksualniot odnos. Bev i na ginekolog, gi napraviv site testovi zatoa sto mislev deka e nekoj medicinski problem, ama nemam nisto. Mn mi e strav , ne mi e jasno kako moze seuste da me boli posle tolku vreme drugarkite mi vikaat deka treba da se opustam,ama jas stvarno mislam deka sum opustena, dolgo vreme sme zaedno, go sakam.... ve molam ako mozete nesto da mi kazete, sto ne e vo red so mene??

6. elenna89

elenna89 Истакнат член

Се зачлени на:
    10 декември 2010
    Пораки:
    40
    Допаѓања:
    25
    Драга Ариел, штом си ги направила сите тестови и нема медицински проблем(како што викаш) јас мислам дека треба стварно да поработите на опуштањето...Можеби ти си опуштена не викам не,но најверојатно не доволно... пробајте со подолга предигра или промена на позите, па сигурно ќе најдеш некоја поза во која ти е најубаво, во која уживаш и се надевам нема да осеќаш толкава болка ;)

7. blond

blond Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2010
    Пораки:
    2.251
    Допаѓања:
    4.719
    Можеби не си доволно навлажнета и затоа имаш болки. Пробајте со лубриканти, можеби подобро ќе е. Експериментирајте со позите, времетраењето на сексот, јачината на пенетрирање... Пробајте различно и ќе си видиш како ти највеќе одговара. Ако му е гоооолем алатот , нека не ти го става цел. :$
    Кажи му на партнерот за овој проблем и решете го заедно.

На Lolo5 му/ѝ се допаѓа ова.
  8. Minnie93

Minnie93 Истакнат член

Се зачлени на:
    17 јануари 2011
    Пораки:
    68
    Допаѓања:
    50
    Дајте некој совет како да му приредам на дечко ми ,,незаборавен,, секс нешто да биде романтично но диво.... :) :) :) :)

9. Nightwalker

Nightwalker Популарен член

Се зачлени на:
    4 февруари 2011
    Пораки:
    1.124
    Допаѓања:
    4.447
    Експериментирај, во тоа е и убавината на сексот. Зашто како чин ретко кој не го сака, а се’ друго само уште повеќе ќе го „зачини“. :)
    Намирисај ја цела соба со некој сензуален парфем. Купи од оние ливчиња вештачки во боја, постели ги низ цел кревет, купи и повеќе свеќи и нареди ги како во срце. А на средина во срцето, можеш да оставиш некој чоколаден шлаг/крема, чија примена зависи од тебе. ;)

10. ariell

ariell Истакнат член

Се зачлени на:
    3 мај 2010
    Пораки:
    8
    Допаѓања:
    1
    Vi blagodaram za sovetite Elenna89 i Blond, ke probam, se nadevam ke uspee :)

11. 2468

2468 Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    4.497
    Допаѓања:
    2.836
    Можно ли е од предозирање од секс :$ да ме боли доле? :^) Оти стварно ептен ме боли, како потечено да ми е, ме чеша малку, не можам да се чепнам убаво од што ме боли, и имам некое згрутчено бело прање (не мириса на ништо) ?

12. bittersweet

bittersweet Форумски идол

Се зачлени на:
    28 ноември 2010
    Пораки:
    2.134
    Допаѓања:
    64.798
    ^Може :rofl: И мене истото ми се случи сега кога дојде вереникот а се немавме видено 3 месеци.Исто ме болеше а и имав такво како засирено бело прање без мирис.Јас се подмивав два дена со камилица и апстинирав 2 дена и све се врати во нормала :$

На 2468 му/ѝ се допаѓа ова.
  13. 2468

2468 Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    4.497
    Допаѓања:
    2.836
    А да се мачкам и со Микорил, освен што ќе се подмивам со камилица? :?:

14. Theodora

Theodora Популарен член

Се зачлени на:
    19 јануари 2011
    Пораки:
    1.504
    Допаѓања:
    5.576
    Да,се случува и вакво нешто :lol: .Болката и потеченоста ќе помине набргу и пак ќе си во фул форма ;) .

15. lovelost

lovelost Истакнат член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    162
    Допаѓања:
    15
    Значи бидејќи пред неколку дена првпат имавме односи со дечко ми имам неколку прашања кои би сакала да ми ѓи одговорите...
    На самиот чин не ми потече крв, а после неколку часа почна по малку да ми тече ( знам дека тоа е нормално ). Исто така и наредните 2 дена ми течеше по малку, но денес највеќе.
    Дали е тоа нормално и колку дена обично трае тоа крварење? :^)

Исто така би сакала да знам дали поради тоа што имав односи за првпат наредната менструација да ми доцни неколку дена? :$ :$ :$

16. teddybear

teddybear Популарен член

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    2.679
    Допаѓања:
    10.370
    Тоа што по неколку часа си имала крв е нормално.

И да ти задоцни менструацијата е сосем нормално.

Но неколку дена да крвариш не знам искрено. Да не случајно веќе имаш добиено ???

17. lovelost

lovelost Истакнат член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    162
    Допаѓања:
    15

не не наредната недела треба да добијам

18. AIT

AIT Популарен член

Се зачлени на:
    20 јануари 2011
    Пораки:
    979
    Допаѓања:
    1.751
    Ти тече чиста крв или кафена течност? Те болат ли градите и стомакот?

19. lovelost

lovelost Истакнат член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    162
    Допаѓања:
    15
    Првиот пат после односот беше некако розова крвта, а од наредниот ден наваму е црвена, не е кафеава, веќе 4 дена значи...
    а не ме болат градите и стомакот

20. AIT

AIT Популарен член

Се зачлени на:
    20 јануари 2011
    Пораки:
    979
    Допаѓања:
    1.751
    Aко крварењето е цело време мислам дека треба да одиш да посетиш некој гинеколог ( иако можеби си добила),но ако тоа е две -три капки по два -три пати на ден мислам дека не е опасно,дека можеби има врска со односот.Паметам дека после мојот прв сексуален однос неколку дена одвреме навреме ми протекуваше кафена течност .
    Можеби најдобро би било да разговараш со мајка ти ,па дури и да и покажеш и заедно да процените што е и што треба да направите.