Како може терапија преку телефон? Подобро отиди и направи тестови, вака со терапија колку ќе бидат веродостојни не знам.
Jas sega dodeka sum na pat da gi zemam .. sepak e lek za cistenje na vaginata ... Pa potoa koa ke sum u mk obavezno odam na doktor
Значи знам дека шансите се еднакви на 0 ама ми треба да прочитам и слушнам од други да ми биде полесно во моментот. Користиме заштита секогаш, плус свршување надвор ама имам многу нередовна менструација, некогаш по цел месец не ми доаѓа, па и повеќе и умирам од стресови иако знам дека нема шанса да сум трудна и дека ова ми се случувало и пред да сум сексуално активна. Моментално ми касни и жива се јадам, а друг момент си викам што ќе правиш тестови, знаеш дека ти е секогаш така, од што ќе останеш трудна, секогаш пазите. Ама секогаш тоа едно гласче, сепак редовен секс имаш, ме јаде во себе. Пред да ми речете за гинеколог знам, сум била и треба да пијам апчиња за регулација на менструацијата, но едноставно не сакам да се трујам со вештачки хормони и не сакам така вештачки да ми е средено се. Имаат многу нус појави тие апчиња и не се долгорочно решение, а јас вака треба да живеам цел живот, никогаш не ми била точна. Не можам цел живот и во стресови да сум...
И јас ваква бев ко помлада, да не зборам дека еднаш отидов и тест преку крв да правам, бруки кога ќе ми текне. Нема шанси никакви верувај да си бремена.
Последно имав добиено на 23.03 но денес имав малку крв и болки. Од што може да биде? Треба да добијам на 21/22.03. Пред еден месец правев некои испитувања немам инфекции или бактерија.
Ми излегоа како акни доле на усните и близу анусот, многу се болни, стиснав една и истече гној и крв. Што би можело да биде?
Да прашам нешто Ми се случува некои 3-4 пати да свршам од чиста мира. Буквално без да се чепнам, без да мислам на секс, да сум имала секс дента или деновите претходно. Онака влагам да се бањам и само ќе добијам нагон како за мочање и шррр Има простор за загриженост нешто хахаха? Чудно ми е ептен.
Gledav ednas imase objasnuvanje za toa ama ne se sekavam,izgleda si imala potreba,pa ubavo cuvstvo e?
Па добро не е нешто лошо Ама ме интересира од што може така да се деси Не е нешто вообичаено хахахахс
Биди среќна, некои и за време на секс не можат да свршат. Зошто би било лошо, оргамот не штети. Веројатно се случило ако паузираш ако немаш секс. Еднаш одамна ми се случи исто.
Глупо ми беше а и не му е прашањето во темата за пост. Ми касни може веќе недела дена. А циклус обично имам од 35-40 дена. Дали е можно поради поригорозниот начин на исхрана? Имала некоја слично искуство? Немам ни пмс симптоми.