Гинеколог, можеби и психолог. Не знам што би ти кажал,јас не сим доктор. Не знам што има страшно во тоа што цело време се спротиставуваш да одиш на доктор.
Хммм Зошто би ми било психологг кога машкиот полов орган воопшто не го осеќам додека ми влегува Јас пак мислев некои лубриканти ќе ми препорачате
Затоа шо да е до машкиот полов орган ке доживееш оргазам кога мастурбираш Но бидејки и така не доживуваш оргазам очигледно е дека е до тебе Твое е дали ке прифатиш совет или не ,јас најдобронамерно ти пишав за да ти не бидеш фрустрирана Имаш на приватно по 800 ден до 1000ка низ разговор ке го најдете коренот на проблемот Второ провери хормони може имаш изместено некој па од таму и проблемот Битно почни да работиш да го решиш проблемот не го тушкај под тепих магично нема да изчезне
Што има врска машкиот полов орган или лубрикантот, со твојот проблем… Убаво ти пиша и членката, не го заташкувај проблемот под тепих и нема потреба да си толку егоистична во ситуацијава
Како одржувате хигиена пред анален секс за да не направите беља некоја на сред однос, би сакала да пробам ама малку ми е од тоа страв да не не сум испразнета...
Здраво девојки, имам едно прашање.Пред месец бев на гинеколог, направив и ехо и пап, се беше во ред. Од тогаш ми се случува при секс со партнерот да имам мало крварење. Се случува само на почетокот, при влегување на пенисот. Мислев дека можеби е поради тоа што понекогаш се случува да сум сува, или поради големината на органот на партнерот. Денес имав обилно крварење со кафеава боја (не при секс), како да ми дојде циклус, а треба дури за 10 дена. Немав ни никакви симптоми како за пред циклус. Што може да биде, се исплашив :/
Тука или сакаш да се пофалиш дека му е голем на дечкоти. Или пак може да имаш некоја мала циста па ти е рушена од големиот п...с
Колку и да му е дебел органот ако е сушна година доле пробајте пред секс малку предигра да се навлажниш. Или ако немате време лубрикант. За крварењето доктор најдобро да те види.
Добар ден женски. Дали имал некој вакво искуство.. на 30 септември имав циклус после циклус имав незаштитени односи сврши во мене испив апче за ден потоа но после една недела добив пак на 15 октомври таман ми заврши на 30 окомври пак имав циклус што значи три пати за еден месец добив. Бев на гинеколог ехо пап брисеви све е во ред и све е чисто од што би можело да биде? Да напоменам дека не ми е прв пат да испијам апче потоа и порано сум пиела но не сум имала никаков проблем .. а и неверувам да е од нив искуство некое?
И мене неколку пати ми се случило да ми дојде на 15 дена, не било ништо страшно се случувало, така ми рече докторот, а со тие апчињата се пореметуваат хормоните па може да ти е од тоа
До сега не ми се случило никогаш прв пат вака.. а инаку апче не сум се напила има 7год и дури сега едно.
Најдобро е да се договорите претходно за тоа, да има време да се подготвиш. Неколку дена ќе внимаваш на исхраната, а на ден на чинот ќе си направиш “клистирање”. Има сет иригатор во сите аптеки
Значи сум го испила три пати во живот вториот пат беше пред 7години и последниот пат сега.. Но сакам да кажам не сум имала никаков проблем тогаш.
А што има врска тоа? Сепак пак си го испила, внесуваш бомба во телото и сама знаеш, има и упатство што може да се случи. Или само да се праша нешто…
Добро форумов нели е да се праша или не смееш да прашаш ако има упатство? Јас прашувам за искуство ако неможеш да ми одговориш нормално те молам не ми реплицирај .. има и поглупи прашања и одговори па ако не ми се допаѓаат не коментирам ги прескокнувам.