Незнам колку време си на форумот но јас сега брзо сум член и сеуште не го ракувам добро ти како што гледам одамна си па повеќе знаеш и затоа ти се досадни прашањата.
Од апчето ти е. Не знам колку си пиела и кога, и колку али не би ти препорачала шокови на организмот и женското здравје и хормоните да си праиш само за некој да си праи ќеиф на курот. Не е аналгин или витамин Ц тоа.
Пишав погоре незнам дали ми го прочита првиот коментар имам испиено две и тоа пред 7години (нормално по препорака на матичен) и сега после 7години испив уште едно значи од тогаш се 7години поминати исто така по препорака од матичен.. Но еве денес повторно добив после 10дена од завршен циклус пак се слушнав со матичната и во понеделник хормони ке испитам со нив нешто сигурно не е во ред. Или од преголем стрес бидејки периодот имам многу обврски стресови премалку сон и толку му фали на организмот да се поремети.
Devojki, imam primeteno posle poragaj ( a veke godina i pol kaj sto sum porodena) koga ke oblakam tesni farmerki ima kafeav iscedok. Prethodno nikogas sum nemala, sto moze da e?
Dali ima nesto da se macka vo intimna regija zaradi suvost iritiranost nekoe cudno cuvstvo imam, dali od depilacija neznam od sto
Вака од вагината ми тече некогаш сива ...зелена ..сина боја ..бев летото на матичен ми зема крв мокрача ..( немаше ништо се ми било ок) потоа еден период немав...демес сабајле кога се разбудив што да видам ...син исцедок имав .....дали некој имал искуство од што може да е оваа. Сум испаничена многу..
Не на општ матичен, на гинеколог ќе си појдеш, ехо, ПАП и брисеви да ти земе. Додека отидеш одмивај се со камилица и сода бикарбона. Најверојатно се работи за инфекција.
Опасно ли е ...и дали може да ми помине со тоа содата и камилица. Порано и јајниците многу ме болеа ...сега приметувам пак почнуват да ме заболуваат .. Не сакав гинеколог ..ама изгледа ќе морам
Не е опасно и не е ништо страшно, често се случува ама мораш на гинеколог. Јајници болат и кога сме настинати или пред циклус и за време. Ама мораш на гинеколог, ќе ти препише и вагиналети. Зависи од инфекцијата, додека отидеш одмивај се за да не се влошува. Не е страшно да се оди на гинеколог, преглед од 10 минути е.
Дали може да се забремени додека вие сте врз него а тој свршил значи не во вас туку и го извадил па свршил а вие седите врз него
За толку многу јаки бои да ти менува исцедокот,кој знае за каква тешка инфекција се работи. Излечи се и до сега се што си практикувала,повеќе да не го правиш тоа. Помисли на тоа дека се фаќа и рак на грлото на матката,недај боже, за тоа на време се лечат овие исцедоци и слично и не треба да ги дозволиш.
Дали ви се случило при орален да му го изгребете со заби пенисот на партнерот и да му потече крв? Што да се превземи?
Хахха а бе иам поткршено заб и изгледа го иам потфатено. Страв ми е некоја инфекција да не се добие...... Не ми е смешно. Да не му се случи нешто.
Devojki edno prasanje na koe I ginekologot mi odgovori ali pusti strav ako e negativna tipizacijata togas se nema hpv virus neli?.. I ako vasiot ednistven partner nema isto hpv I drugi polovi bolesti?