приреди му зенска и еден романтицен танц , мислам танцувај пред него а он да те наблјудува нема несто со возбудливо од тоа , и секако облеци ципкени цопари и све .. на крај мој совет по танцот седни му во скут и додај некој двизенјеееее и полека слекувај го. Од искуство знам има да си поминете незаборавно..
Незнаев точно во која тема да се обратам , но мислам дека имам читано некои работи и во оваа статија па затоа решив тука да пишувам.. би ги замолила поискусните девојки да ми одговорат и воедно да ми помогнат за мојот проблем.. Немам редовен однос веке подолго време... од пред некое време забележав дека имам исцедок со проѕирна боја и мислев дека не е ништо страшно ке помине бидејќи повеќе пати ми се случува пред да добијам... но мојот проблем не застана тука продожи и понатаму... пред месец , два имав однос со мојот бифши и после неколку дена забележав дека тој проблем ми исчезна бев пресреќна..но тоа траеше за кратко мојот проблем се повтори дури морам да признаам дека има и непријатна миризба веќе подолго време ми е ова..се чувствувам непријатно, а водам хигиена секојдневно, нема шанса да е од тоа... ауу да,, ке заброравев дека едно време ја користев и канестен маста но за жал ни тоа не ми помогна безуспешно беше... ве молам кажете ми како да постапам и дали е нешто страшно
По опишувањето не делува на страшно особено зашто немаш секогаш исцедок, а и не спомна чешање и слично.Ама за да ти е мирна душата и пријатно да се осеќаш отиди на гинеколог.
Da prasam nekoj za mislenje ako znae da mi kaze nesto. Imav odnosi bez zastita. Posle dva dena dobiv no mi traese samo tri dena i ne bese obilno krvarenjeto. Se plasam da ne sum bremena. napraviv eden test po 9 dena pokaza deka ne sum no sepak e rano. Denes napraviv uste eden pominaa 11 dena. Dali moze da mi kaze nekoj nekoe mislenje i dali znae nekoj nekoi tableti vo slucaj na rana bremenost.
Девојки сакам да ве прашам нешто,ама да не ми се смеете Дали кога имавте односи на почетокот и кога партнерот пенетираше во вас чуствувавте како да ќе испуштите гас??? јас имам такво чуство(знам дека нема да го направам тоа)ама сепак непријатно ми е.
Леле верувај и јас вака се чувствував па да не кажам дека и уште подосеќам такво нешто. Значи едноставно мислам дека во секој момент ќе прцнам незнам шо ќе беше таа работа понекогаш не ни уживам у сексот ако се осеќам така зато шо се стегам, али срам ми е шо да правам нека кажат лек тие шо знаат
А зошто би ви било срам да прднете пред партнерот што има лошо во тоа едноставно опуштете се и уживајте верувајте ми нема ништо страшно во тоа ако прднете. И да се случи тоа реакцијата на партнерот ке биде сосема нормална, па и на него може да му се случи нема ништо лошо во тоа тоа есосема нормална работа.
Леле сања лазањаааа.... Па нормална појава е и да мочаш и ка*аш, и ајде сега ако е нормално и сите го правиме тоа да си одиме во веце и вратата отворена да ја оставам. Или надвор било каде, па што има веза нормално е. Фала богу дека е незгодно да ти се деси тоа, јас би умрела од срам. Нормално, ненормално, би ми било незгодно ептен.
Да,незгодно е во секој случај,ама не е ништо страшно бар мене не би ми било познавајќи го мојот партнер. Добро е ми олесна,не било до мене проблемот (ќе досаѓам на темава малце со оглед на тоа дека скоро влегов во сексуалниот живот )
Дечки ве молам за совет Имам некоја инфекција на интимните делови односно црвенило и чешање...сеуште не сум била на гинеколог чекам само да ми помине ама тешко оди. Дај кажете што да правам..
Devojki vaka...decko mi ima problem vo vrska so penisot...slabo mu se diga ili koga ke mu se digne ne mu e tvrd i brzo svrsi ...ova se slucuva poslednite 4-5 dena...citav za impotencija ama premnogu e mlad za da ostane impotenten..gi ima simptomite ama sepak ne veruvam deka e toa... inaku mi ima kazano deka spermata ne mu e bela tuku bezbojna sto mene me cudi ne sum slusnala za toa? dali ako mu e bezbojna spermata e neploden? me macat ovie raboti mozebi vi e smesno ama toa e moram da se iskazam... ako znae nekoj ve molam neka pise.. fala mnogu devojki ako ja ima temava izvinete me ... [mod-kirilica:1saku6vm][/mod-kirilica:1saku6vm]
problem... Сумирано во една реченица, нема што да се додаде. Можеби ќе наидеш на малку отпор кај него доколку му го предложиш ова, имајќи го предвид фактот дека ќе го удриш по егото во поглед на најинтимниот негов дел, но секако ти тоа му го мислиш за добро. Среќно.
problem... da da toa ke mu predlozam ama dali ima vrska sto e nevidliva spermata...dali e neploden ili ne...ste slusnale li za toa?
како прво колку долго се знаете со дечкото? дали секогаш му ја следиш бојата на спермата?? понекогаш густината на спермата зависи од должината и одложувањето на свршувањето. а тоа што неможе да држи ерекција ок ништо страшно разговарај со него да не поминува низ тежок период да не го мачи нешто и да не може да се сконцентрира. не го напнувај тоа е нешто што нормално се случува кај секое машко и биди стрплива не го напнувај за секс остави он да одлучи кога е спремен
бојата на спермата нема врска со тоа дали е плоден или не. Бојата на спермата зависи од неколку фактори а пред се што храна има конзумирано во последниов временски периот, да речеме последните 2 недели....и какви флуиди има примано....во зависност од тоа спермата мења боја од бела, до проѕирна, до млитава итн... а за другото, да треба да посети специјалист за да утврди што е проблемот....обично се базира на стрес и на неопуштеност....стрес може да ги предизвика и двете....прерана ејакулација и да не му се дига ..... малце оф топик, али ако не го мрзи нека проба медитирање....нека читне нешто на нет што и како.....медитирањето ја подобрува циркулацијата на крвта, психички помага мозокот да се стабилизира, а тоа ќе се одрази на сиве овие работи што беа опишани претходно
Кажуваш дека тоа се случува последните 4-5дена. Значи претходно немал таков проблем? За останатото се сложувам со Карак не го притискај и остави го малку сигурно има нешто што го мачи, разговарајте за тоа.