Седи си мирна. Да не бидеш нападната како јас (пред короната). Јас разбирам да се постават прашања поврзани со забременување, ама ова? Малку интернет не е на одмет
Таквите мажи/дечковци се посебни. Ќе најдат некое наивно девојче, па ќе ја лажат дека нема шанси да остане трудна со свршување внатре. И после кога ќе има бременост бегаат од одговорност. Честа изрека им е Не ме интересира. Требаше да користиш заштита.
Сарказам беше, едукацијата е добра работа. Криви се и родителите, неможе да праша п се снаоѓа како знае. Ако праша дома ќотек, наместо разговор за нешто најнормално и потреба. Имав школска на 16 мајка и и купи кондом и даде краставица и ја тераше да го мести. Сите се смеевме како деца. Сега можам да кажам секоја чест на жената.
Како и да е.... Има такви мажи. Се согласувам дека треба едукација. Ама родителите како да не се заинтересирани да разговараат на тема секс. Затоа ќе читаме постови во кои пишува дека се плашат да им кажат на родителите дека имаат односи.
Широк е проблемот, ќе треба да дискутираме до утре а ќе биде офтопик. П.с денеска сум за повеќе накај снаи и свекрви ќе ми се придружиш?
Не знам по кој пат пак не успеав да свршам во текот на интимниот однос. Се осеќа и она лошо и мене ми е притисок тоа се повеќе
Не, ова ми е подолгорочен проблем. Претходните две подолги врски ми се погодија партнерки кои се грозеа од самиот чин на ејакулирање...и секогаш го дочекував како некој чин од кој се срамев. Сега очајно сакам да го потиснам тоа ама не успевам
@BeMyFriend хммм, не знам колку би можеле тука да ти помогнеме... Сметам дека ти е на психолошка база, некој проблем со сексуалноста. Сепак, сериозен проблем, али не е срамота нит да го имаш, нит да побараш помош. Би те советувала прво да посетиш уролог, таму да си кажеш што и како, и секако обавезно психолог, мислам сексолог се вика. Најбитно треба сам со себе да седнеш еден ден и сериозно и искрено себе да се запрашаш кои се причините, па да знаеш и сам како да си помогнеш, колку толку. Или да знаеш што точно да пребараш на нет, да се најде некоја можна дијагноза. Ваљда ќе пише некој што се разбира повеќе од мене. Само ќе те прашам дали маструбираш сам кога си. А ти можеш и да си размислиш дали ти се допаѓаат жени, или па дали и твоите партнерки ти се воопшто привлечни, па дали сексот ти е досаден, или имаш некои строги фетиши... А тоа дека на партнерките им било грозно ејакулирање, не знам што да ти кажам...
Има мислам вистина од се што пиша но... Денес пред да се видиме се воздржував да мастурбирам неколку дена. Да..имам и малку кинки мисли и фетиши но оваа партнерка ми е најпогодена и навистина не знам зашто не успевам, кога кажувам најпогодена мислам на тоа како да е моја копија само во женско издание. Значи јас ејакулирам и немам проблем ама сам..ама во тек на секс не можам (порано се плашев да не забременам некоја и се пресекував на најслаткото) Да размислував да одам на сексолог.
Девојки, дали сте пливале во море при менструација? Јас гледав кога ќе идам, и се совпаѓа со деновите баш коа ќе менструирам, а таблети за одложување не доаѓаат во предвид, не се заебавам со хормониве. Што да правам.. ако има начин и таблета да ми дојде порано?