Не сум користела до сега, мене најголема параноја ми создава фактот дека можеби во водата ќе се познава розев тинт... дали си пробала ти?
Јас лично ме, не ми се погодила менструација на одмор, ама сите другарки така прават... Ако го менуваш често, не ви требало крвта да стигне до конецот, па да почне да истекува.
Јас се имам капено и во море и во езеро со тампон, баш сеа во Грција минатата недела со тампон се капев. Ќе го наместиш убаво внатре, конецот исто ќе го сместиш во купачот за да не виси однадвор и немаш гајле, нема да истечи крвта во никој случај.
Со тампон секако. Го ставаш, влегуваш во вода, излегуваш и веднаш го вадиш и ставаш или нов или влошка. Ништо не се познава, каков тинт, и бели пантолони можеш така да носиш. Ќе пробаш ќе видиш. Само битно е добро да го наместиш длабоко.
Хелоу.. Имам проблем се обидуваме да добиеме бебенце но јас воопшто не осеќам дали и колку свршил во мене.. Чаре?
Со дечко ми додека имав менструација имавме однос, еднаш на втор ден еднаш на четвртиот, инаку ми трае 7 дена, сврши внатре. Не се плашиме од бременост, но ме интересира колкави се шансите да дојде до тоа?
Од пред пола година раскинав со дечкоми и искрена да бидам ми фали секс. Имам другар со кој спеделувам се и сешто и многу пати имаме зборено на оваа тема. Сакам секс со него но не би сакала тоа да се претвори во нешто друго или пак да растурам и тоа што имам со него. Што мислите? Ако има некоја поискусна или слишна ситуација пишете ми лп.
И јас мислам така ама на два ума како да сум. Лично јас само на тоа би останала не би сакала нешто повеќе. Ама сепак...
Другар и секс мене не ми оди заедно. Тогаш не ти е другар, туку со поинакви очи го гледаш. За другар јас гледам со чувства како на брат. Секако ако пробате после нема ништо да е исто. Веројатно и сега не сте,, другари"
Точно кажано, поради овие работи нема пријателство помеѓу машко и женско. Се чека прилика за секс, а штом има секс, какви другари се!?
Така и јас мислам од една страна ама па од друга штознам. Пошто имам видено така познати и некое време така функционираа. Си беа друари ама имаа секс.
Искрено не би била против и да има нешто повеќе ама не веднаш. Имав долга врска, прва во животот и сакам малце пауза и одмор, ама ете ми фали секс, а со тој другар имаме зборено за се и сешто, со него и средно школо и основно одев. Повеќе ми е страв да не упропастам и тоа што е помеѓу нас.
Те разбирам тоа за секс нормално е потреба да имаш, живо суштество ама мое мислење со другар не оди јас не би одела со "другар" тогаш и воопшто не ми бил другар, јас да сум на твое место би барала некој друг начин да се сама задоволувам додека не најдам друг дечко за сериозна врска, а ти сепак најдобро си знаеш
Па искрена да бидам машко женско другарство и не постои чисто онака. Скоро секогаш постои некоја привлечност ама на дистанца се држи тоа. Иначе сама не е тоа тоа хахаха, не е исто