1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Интимни прашања, проблеми и совети

Дискусија во 'Секс' започната од skorpija1992, 30 јануари 2010.

1. mandrace

mandrace Истакнат член

Се зачлени на:
    15 мај 2023
    Пораки:
    433
    Допаѓања:
    344
    Гледајте порничи .

На Снегулк@23 му/ѝ се допаѓа ова.
  2. Andrijano31

Andrijano31 Истакнат член

Се зачлени на:
    20 мај 2021
    Пораки:
    347
    Допаѓања:
    623
    :wasntme:

3. Annath

Annath Форумски идол

Се зачлени на:
    9 јануари 2010
    Пораки:
    23.351
    Допаѓања:
    200.688
    Секси облека, role play, секси играчки, модификации на позите кои најчесто ги применувате. Dirty talk, sexting додека сте на работа, да се возбуди малку и да бидете нестрпливи да дојдете дома. Сменете и локации...кога сте без деца, полесно е за експериментирање, кога имаш деца не е така едноставно и некогаш мораш да импровизираш, ама тоа дополнително возбудува.

На Igor86, Deus ex mahina, tinkerbell22 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  4. Mrs.Nebittnaa

Mrs.Nebittnaa Истакнат член

Се зачлени на:
    9 ноември 2019
    Пораки:
    112
    Допаѓања:
    153
    Дојам ама градите многу ме чешаат најмногу на брадавиците дури рани и крвишта се правам.Има ли некој искуство?

5. Martina991

Martina991 Активен член

Се зачлени на:
    3 мај 2024
    Пораки:
    136
    Допаѓања:
    127
    Па немам некое искуство но можеби е од :
    Сува кожа
    ифекции,
    лошо поставување.

6. Mucika

Mucika Популарен член

Се зачлени на:
    18 февруари 2012
    Пораки:
    2.812
    Допаѓања:
    4.450
    Да не е лош фатот на бебето провери и мачкај ланолин.

7. Mrs.Nebittnaa

Mrs.Nebittnaa Истакнат член

Се зачлени на:
    9 ноември 2019
    Пораки:
    112
    Допаѓања:
    153
    Со првото не знаев многу околу доењето ама го доев година ипол и немав проблем псвен разранети брадавици ама сега читам се едуцирав..колку што протичав можно да е од млекото.Инаку мачкам од дм babylove мастчето.

8. Lovy1

Lovy1 Популарен член

Се зачлени на:
    21 јануари 2013
    Пораки:
    1.109
    Допаѓања:
    826
    Бев пред некое време на биопсија, и немам ништо, ни пред тоа нешто беше ни мене ни на дечко ми. После неколку дена од биопсијата имав секс и му се појавија на партнерот како црвени пликови доле, мислев дека од биопсијата нешто, после се смирија сами за два три дена па пак имавме пак се појавија. И еве две недели се поминати, и еднаш со кондом имавме и пак еве бев кондом пробавме пак исто. Не го болат ни ништо само така како црвено стои кај кожичката.
    А јас бев на гинеколог немам ништо, освен кандида ама кога сум имала кандида не се појавувало така. Еве и он да има чудно ми е. Плус вагиналети ставив немам ништо и само при однос со мене тоа се појавува.
    Му се случило на некој вака?

9. EmporioIvankov

EmporioIvankov Истакнат член

Се зачлени на:
    10 ноември 2023
    Пораки:
    493
    Допаѓања:
    1.162
    Кандида, мене редовно со нови партнери ми излегува дур не се навикнам на нив или ако имаат кандида, најчесто црвенило околу главата ама некогаш и само прошарана кожа.

Доколку има намален имунитет исто може многу лесно да му излегува. Нека се терапира и он и нека појде на уролог.

На Lovy1 му/ѝ се допаѓа ова.
  10. Milickaa555

Milickaa555 Истакнат член

Се зачлени на:
    30 ноември 2022
    Пораки:
    533
    Допаѓања:
    166
    Zdravo devojki, mi pominaa plodni denovi i nekako kako blago da me zacesuva dole znaci ne celo vreme ete preska me zacesa onaka mlalku koga bev vo wc, a nemam iscedok normalen imam mlecno bel i nemam miris ete sea ne me cesa ama neznam dali e normalno ili jas preteruvam ako po nekoj pat me zacesa vaginata i pomine ? Staviv mast od neven doktorkata mi ja bese dala koga imav kandida i mnogi brzo zazdravuva sto i da imas primer crvenilo od nea pa ke vidam sledni denovi kako ke se odviva rabotite

11. Martina991

Martina991 Активен член

Се зачлени на:
    3 мај 2024
    Пораки:
    136
    Допаѓања:
    127
    Нормално е можеби некоја ситна инфекција или иритација

На Milickaa555 му/ѝ се допаѓа ова.
  12. KiT

KiT Популарен член

Се зачлени на:
    29 август 2012
    Пораки:
    1.317
    Допаѓања:
    7.559
    Девојки, веќе три дена долу ме чеша ненормално и од чешање мислам направив иритација. Другото се е нормално, освен повеќе исцедок без мирис. До сега ми се нема десено, се сомневам на новиот интимен гел на Јесса што почнав да го користам скоро :?:
    Што да намачкам, не се издржува чешањето? :@

13. ForeverME

ForeverME Истакнат член

Се зачлени на:
    20 септември 2024
    Пораки:
    465
    Допаѓања:
    1.215
    Батали го сместа!!!! Мене истото ми се случи од него,поготово ако е тој со сино капаче. Подмиј се со чај од камилица,можеш и на улошка да ствавиш и така да преноќиш..ќе ти ја смири иритацијата

На KiT му/ѝ се допаѓа ова.
  14. KiT

KiT Популарен член

Се зачлени на:
    29 август 2012
    Пораки:
    1.317
    Допаѓања:
    7.559
    Тој е :worried:

Фала ти премногу :l:

На ForeverME му/ѝ се допаѓа ова.
  15. Milickaa555

Milickaa555 Истакнат член

Се зачлени на:
    30 ноември 2022
    Пораки:
    533
    Допаѓања:
    166
    I mene mi bese isto taka so cesanje pred 7,8 dena ama mene ne od gel tuku od bricot se somnevav deka mi e bidejki da bidam iskrena go koristev podolgo vreme, samo sto se izbricev pocna ceskanje a vnatre vo otvorot nemav promena na iscedok samo normalno bel, jas si znam normalno e da se ima iscedok bidejki sum pred ciklus i e zgolemen ama normalen e a onaka kako kandida da me fatilo mi bese so ceskanje, isto iritacija si napraviv i zedov stavav 3 dena poliglinix ama dzabe vnatre sum okej toa nadvoresno bese i zedov kanesten mast se mackam 4 dena i neznam dali od nea ama mi se smiri ceskanjeto sea osekam ama mn po slabo skoro i go nema fala mu na Boga a neznam od sto taka taa iritacija mi se javi taka okolu golemite i malite usni ama ete pominuva, ako sakas zemi i ti kanesten mackaj nadvoresno, moze ke ti pomine, ke ja ublazi iritacijata. Mene i doktorkata mi rece kanesten da mackam i bev pisala inaku navistina ne se izdrzuva iako ne bese mn jako cesanje ama pak na momenti me fakase i neprijatno mi bese. Sega neznam do koga da se mackam se plasam da ne mi se vrati pak se nadevam nema

На s.a.m.a и KiT им се допаѓа ова.
  16. Peperutka17

Peperutka17 Активен член

Се зачлени на:
    26 јуни 2024
    Пораки:
    214
    Допаѓања:
    149
    Porodena sum pred 11 meseci so carski,Prva menstruacuja mi dojde posle 5 meseci.Sekoj mesec normalno si dobivam.Ovoj mesec posle zavrsuvanje na menstuacijata,eve Tri dena po red mnogu mi tece kafeav iscedok.Krva slika proveriv vcera ok mi e .Iskustvo nekoj dodeka dobijam termin na ginekolog?

На s.a.m.a му/ѝ се допаѓа ова.