Секси облека, role play, секси играчки, модификации на позите кои најчесто ги применувате. Dirty talk, sexting додека сте на работа, да се возбуди малку и да бидете нестрпливи да дојдете дома. Сменете и локации...кога сте без деца, полесно е за експериментирање, кога имаш деца не е така едноставно и некогаш мораш да импровизираш, ама тоа дополнително возбудува.
Дојам ама градите многу ме чешаат најмногу на брадавиците дури рани и крвишта се правам.Има ли некој искуство?
Со првото не знаев многу околу доењето ама го доев година ипол и немав проблем псвен разранети брадавици ама сега читам се едуцирав..колку што протичав можно да е од млекото.Инаку мачкам од дм babylove мастчето.
Бев пред некое време на биопсија, и немам ништо, ни пред тоа нешто беше ни мене ни на дечко ми. После неколку дена од биопсијата имав секс и му се појавија на партнерот како црвени пликови доле, мислев дека од биопсијата нешто, после се смирија сами за два три дена па пак имавме пак се појавија. И еве две недели се поминати, и еднаш со кондом имавме и пак еве бев кондом пробавме пак исто. Не го болат ни ништо само така како црвено стои кај кожичката. А јас бев на гинеколог немам ништо, освен кандида ама кога сум имала кандида не се појавувало така. Еве и он да има чудно ми е. Плус вагиналети ставив немам ништо и само при однос со мене тоа се појавува. Му се случило на некој вака?
Кандида, мене редовно со нови партнери ми излегува дур не се навикнам на нив или ако имаат кандида, најчесто црвенило околу главата ама некогаш и само прошарана кожа. Доколку има намален имунитет исто може многу лесно да му излегува. Нека се терапира и он и нека појде на уролог.
Zdravo devojki, mi pominaa plodni denovi i nekako kako blago da me zacesuva dole znaci ne celo vreme ete preska me zacesa onaka mlalku koga bev vo wc, a nemam iscedok normalen imam mlecno bel i nemam miris ete sea ne me cesa ama neznam dali e normalno ili jas preteruvam ako po nekoj pat me zacesa vaginata i pomine ? Staviv mast od neven doktorkata mi ja bese dala koga imav kandida i mnogi brzo zazdravuva sto i da imas primer crvenilo od nea pa ke vidam sledni denovi kako ke se odviva rabotite
Девојки, веќе три дена долу ме чеша ненормално и од чешање мислам направив иритација. Другото се е нормално, освен повеќе исцедок без мирис. До сега ми се нема десено, се сомневам на новиот интимен гел на Јесса што почнав да го користам скоро Што да намачкам, не се издржува чешањето?
Батали го сместа!!!! Мене истото ми се случи од него,поготово ако е тој со сино капаче. Подмиј се со чај од камилица,можеш и на улошка да ствавиш и така да преноќиш..ќе ти ја смири иритацијата
I mene mi bese isto taka so cesanje pred 7,8 dena ama mene ne od gel tuku od bricot se somnevav deka mi e bidejki da bidam iskrena go koristev podolgo vreme, samo sto se izbricev pocna ceskanje a vnatre vo otvorot nemav promena na iscedok samo normalno bel, jas si znam normalno e da se ima iscedok bidejki sum pred ciklus i e zgolemen ama normalen e a onaka kako kandida da me fatilo mi bese so ceskanje, isto iritacija si napraviv i zedov stavav 3 dena poliglinix ama dzabe vnatre sum okej toa nadvoresno bese i zedov kanesten mast se mackam 4 dena i neznam dali od nea ama mi se smiri ceskanjeto sea osekam ama mn po slabo skoro i go nema fala mu na Boga a neznam od sto taka taa iritacija mi se javi taka okolu golemite i malite usni ama ete pominuva, ako sakas zemi i ti kanesten mackaj nadvoresno, moze ke ti pomine, ke ja ublazi iritacijata. Mene i doktorkata mi rece kanesten da mackam i bev pisala inaku navistina ne se izdrzuva iako ne bese mn jako cesanje ama pak na momenti me fakase i neprijatno mi bese. Sega neznam do koga da se mackam se plasam da ne mi se vrati pak se nadevam nema
Porodena sum pred 11 meseci so carski,Prva menstruacuja mi dojde posle 5 meseci.Sekoj mesec normalno si dobivam.Ovoj mesec posle zavrsuvanje na menstuacijata,eve Tri dena po red mnogu mi tece kafeav iscedok.Krva slika proveriv vcera ok mi e .Iskustvo nekoj dodeka dobijam termin na ginekolog?