Стресот за бебе дополнително влијае. Па плус и тоа плодни, неплодни денови на човек да му се одмили и секс и се. Колку можете бидете опуштени ако треба некое време и пауза правете. Мене ми е поубаво кога не правам бебе, отколку кога правиме. Под стрес сум како да треба да трчам некој маратон А тек се 2,3 месеци ако треба подолго
Mene bi mi bilo shube da zemam vaka nekoi raboti od internet.. pre bi se najadil jatki med i cimet otkolku vaka.
Со морска хранаа охоо, одма ко јастог ќе е спремен Исто и ананас мислам да не беше афродизијак. Хемија, скраја, пак на оваа возраст
Девојки може е глупаво прашањето не знам... Никогаш не сум имала односи, но вчера кога бевме излезени со дечко ми тој ми стави прст внатре и осетив болка. Кога дојдов дома видов крв на гачичките. Дали ми е скинат хименот? Дали повеќе не сум невина?
Некои не крварат после прв однос, тоа е индивидуално зависи од тоа еластичноста, ама и од начинот на кој се пенетрира (дали е грубо и усилено). Хименот е различен од една до друга жена и различно реагира. Со пенетрација на нешто (не мора да е пенис) во вагината, хименот може да се растегнува и да се поткине но и не значи дека целосно ќе го снема. Мит е тоа дека ако не крвари при односот тоа не и е прв однос, односно не е девица. Да се нема химен и да се биде девица односно да си немала сексуален однос се две различни работи. Прогуглај малку истражи, лесно се достапни овие информации и добро е да ги знаеш, за да не си жртва на неинформираноста на машките. Зошто верувај тие многу помалку знаат за женското тело од тебе. Конечно, на оној што си му битна ти, нема да му е битно дали ти е прв или не.
Ако не ти верува тогаш тој дечко не е за тебе. Ако нема доверба во тебе, тогаш за што ќе ти е... Убаво е да му кажеш за ова и ако се прави дека не е точно како што му кажуваш, тогаш не те заслужува.
Зошто да не ти верува кога он е прв што ти пикнал прст и ти го скинал хименот и веќе си крварела? Нормално дека веќе ако ти е скинат хименот кога ќе имаш односи нема да ти тече крв. Плус кој е па он да се сомнева во твојата невиност? Ај батали го.
Здраво. Пијам флуконазол а роденден ми е денес и сакам барем една чаша алкохол (пиво) да се напијам..Дали знае некој дали би имало некаков контраефект ова? И дали е опасно да се комбинира? Фала однапред.