Вака сеа ме тепа психава, не дека не се изначитав статиии, веќе трет ден ми е, не чувствувам пецкање, ни болка, ни при мочање. Ама црвенило имам околу пенисот, секс со кондом и погруб секс?
Здраво девојки зошто секогаш после мастурбација ми се моча? Не дека ми е толку чудно само сакам да знам од каде иде таа потреба? Дали и кај вас е така?
Devojki edno prasanje ne e povrzano so intimno mesto onaka od dvete strani na stomakot imam kako bruncinja crveni nit cesaat nitu nisto imam na mesta kade sto se trlaat a jas vezbam u posledno vreme i bese toplo mnogu edno vreme pa vikam da ne se od pot, ili nekakva alergija.. imav pred nekolku godini isto mi dade doktorkata hidrociklin mast da mackam edno dve tri nedeli i sega kupiv pak mackam nekolku dena navistina neznam od sto bi mozele da se pojavat taka ?
Bev na doktor mi kaza ne e nesto strasno , kopricnik taka nekako go vikaat ili ultikarija moze od jadenje, vreme polen, detergend vezbanje od se moze da sw javi i tesko mine treba vreme ... Toa me nervira mnogu