Хаха па не знам ,така нешто прочитав на интернет... Ме боли на допир само како топче е ,ми личи на бубулица ама 3г ..не ќе да е тоа .ж, вака немам проблем ,сум го заборавила дури
Не , ми е срам да одам...овде пишав да не има некој слично искуство, знам дека треба да се иде на лекар ама не сум спремна психички.
Дали сериозно некои доктори гинеколози посебно (мажи?) имале камера и снимале девојки на преглед ? И општо овака ,дали сериозно ова го прават некои ?
Од каде оваа информација? Мислам дека законски не е дозволено да има камера на место каде што некој се соблекува, дали тоа било за преглед во ординација или пример, соба за масажа, небитно.
Камера смее да има во чекална и тоа со знак дека е под видео надзор, додека внатре во ординација не смее. Комотно можете да тужите ако видите. Пишете го докторот, да знаеме каде да не одиме.
Јас имам на интимата (делот над вагиналните усни) како мал благо испакнат дел, поблед е од кожата и исто така го имам повеќе години. Не боли, не чеша, не расти, само си стои така. Редовно секоја година одам на гинеколог, правам пап тестови, брисеви, ехо, се’ досега испаднало како што треба. Немам стрикно за него прашано бидејќи како шо напоменав, го заборавам, ама да било нешто лошо мислам дека гинекологот ќе го видел или ќе излегло нешто на резултатите. Ама баш сакам некој нареден пат да одам и да прашам за него само, ама мислам според мене не е ништо, долго време го имам.
Не сте токму мајке ми. Толку пички има видено тој па баш до вашата му дошло. Параноја левел немајкаде.
Ако така размислиме и убијци има, и што треба да не излегуваме од дома пошто чисто случајно ете на улица некој ќе те убие