Интимни прашања, проблеми и совети

Discussion in 'Секс' started by skorpija1992, Jan 30, 2010.

1. december

december Истакнат член

So soprugot sme skoro 15 godini zaedno i sekogas sne imale strasten seks,poslednive nekolku meseci mu se ima sluceno na srede seks da mu spadne nekako i da nemozi da svrsi ,misli deka mu se slucuva poradi stres i misli,a jas mislam deka podsvesno on misli deka moze da mu se sluci toa i zatoa mu se slucuva,dali nekoj moze da mi kaze kako da si pomogneme i sto bi mozele nekoj vitamini da zema za podobra erekcija,sekogas mu bil tvrd i se bilo ok

2. Компир Манџа

Компир Манџа Популарен член

Можно е да е стрес. Би можел да зима витамини од А до З. Ги има во аптеките. Може и за имунитет да земе нешто, бидејќи ова е период кога паѓа имунитетот.

Стресот игра голема улога во сексот и може да има вакви работи. Се средува.
    Нека го избалансира стресот и пак ќе си биде како што треба.

Nuny likes this.
  3. Nuny

Nuny Истакнат член

За такви работи (и ситница да е ) треба доктор а не собирање храброст.. Докторите се за тоа! Ако не дај Боже ситуацијата дојде што велиме нож до коска тогаш што ќе му речиш на докторот "да соберам храброст па ке видиме или незгодно ми е денес да се припремам психички ке дојдам".. Доктор и ќе де среди!! Не одиш во затвор туку на доктор за тоа не ти треба храброст ниту психа само одлучност а за ХРАБРОСТ и ПСИХА не дај Боже да ти треба..

4. Nuny

Nuny Истакнат член

Хаха тоа е незконски и не е според заклетвата... Кој те излагал не знам ама не верувај на се!!! Додуша како што тргнал светов не е ништо чудно... Ама верувај не сме во МК толку забегани (барем се надевам)

mira.mira likes this.
  5. Компир Манџа

Компир Манџа Популарен член

За во странство можно е, но кај нас не верувам. Ако има камера, одма ќе ја забележиш.