So soprugot sme skoro 15 godini zaedno i sekogas sne imale strasten seks,poslednive nekolku meseci mu se ima sluceno na srede seks da mu spadne nekako i da nemozi da svrsi ,misli deka mu se slucuva poradi stres i misli,a jas mislam deka podsvesno on misli deka moze da mu se sluci toa i zatoa mu se slucuva,dali nekoj moze da mi kaze kako da si pomogneme i sto bi mozele nekoj vitamini da zema za podobra erekcija,sekogas mu bil tvrd i se bilo ok
Можно е да е стрес. Би можел да зима витамини од А до З. Ги има во аптеките. Може и за имунитет да земе нешто, бидејќи ова е период кога паѓа имунитетот. Стресот игра голема улога во сексот и може да има вакви работи. Се средува. Нека го избалансира стресот и пак ќе си биде како што треба.
За такви работи (и ситница да е ) треба доктор а не собирање храброст.. Докторите се за тоа! Ако не дај Боже ситуацијата дојде што велиме нож до коска тогаш што ќе му речиш на докторот "да соберам храброст па ке видиме или незгодно ми е денес да се припремам психички ке дојдам".. Доктор и ќе де среди!! Не одиш во затвор туку на доктор за тоа не ти треба храброст ниту психа само одлучност а за ХРАБРОСТ и ПСИХА не дај Боже да ти треба..
Хаха тоа е незконски и не е според заклетвата... Кој те излагал не знам ама не верувај на се!!! Додуша како што тргнал светов не е ништо чудно... Ама верувај не сме во МК толку забегани (барем се надевам)
Искрено такви додатоци без претходно испитување и откривање дали е од стрес или има друг проблем не би препорачала.. Во ред е дс се препорача ама додека не де утврди причина на своја рака ниеден додаток не се зема.. Просто: на витамините во упатството пишува колку витамин Д (пример) 400мг така, е сега неможиш ти плус 20пати од тоа што го пиши ако доктор не утврди дека количината е ОК и ти рече пијај пример уште 1000 IE на пример да дополнуваш.. Затоа прво причина, второ мислење, резултат, дијагноза (ако ја има) и тек после природни, традиционални или хемиски лекови и препарати...
Физички алатки се, не е додаток, едното влече крв во пенисот другото ја задржува физички. Зависи, за некои дисфункции медицински се препишуваат пумпиве оти е најлесно така.
Да, знам дека понекогаш се препишуваат пумпите. За прстенот не знам што функција има. А пумпата знам дека со неа може и побрзо да сврши.
Прстенот само ја држи крвта во пенисот, препорака за силиконски, против челични и титаниумски у случај да тргне на лошо, челичните можат да ги сечат во болница, ама титаниумските не џ-џ
За почеток ви е важна предиграта. Смени нешто да не биде секогаш истото, биди многу поактивна, добро би дошло да облечеш и секси долна облека. Во меѓувреме може да си пуштите и филм за возрасни на тв. Поразговарајте за тоа што сака, што го пали. Предизвикувај го. И на крај пожелно би било почесто менувањето на позите, колку повеќе пози толку подобро.
Многу конструктивно мислеве ко за за муабетов- они се во брак 15 години, мислиш не им текнало на предигра, пози и слично досега
Fala vi na site,malku stres bese vo rabota eve od togas malku poopusten imavme seks nekolku pati sovrseno
Како се справувате со тоа кога едниот има поголема желба а другиот не? Ние кавги имаме поради што се створија мисли кај едниот од нас дека нема привлечност?
Прво разговор без кавги.. Треба да ја најдете причината зошто нема привлечност.. Сменете нешто пробајте нешто ново..