imame seks 3-4pati na mesec so decko mi neznam vo sto e prroblemot nekogas go boli besikata i taa zila nekogas mu otecuva... definitivno ima problem...odsekogas mu bila spermata prodzirna i sega vo posledno vreme malku isfrla
И само 3-4 пати месечно имате секс ??? Дефинитивно тој има проблем, нека си посети уролог! И нека си направи спермограм.
Нека посети уролог, а доколку одбива можеш ти да се посоветуваш со твојот гинеколог. Сигурно ќе знае да ти каже што да направите и што може да е проблемот, а после останува на тебе да го убедиш да посети уролог.
Девојки јас веке неможам со овој мој исцедок Прееска си ставив дневна улошка и кога дојдов дома што да видам. Цела мокра исцедокот беше темно жолтеникав.Дали можеби имам некој проблем, или пак од што периодов седев на ладно неколку пати и се враќав дома смрзната
Moже да си настината.Сигурно не може.Затопли се убаво,само толку.Ако исцедокот има мирис и е проследен со болка ,немој да чекаш оди на гинеколог,па можеш и една уринокултура да направиш.Ама мислам дека ке ти пројде,само затопли се ,времево лаже.
и мене ми беше таков појдов на гинеколог ми кажаа инфекција некоја била ми даде вагиналети и антибиотик да пијам 7 дена...ама пак иди па провери се
Девојки знам дека прашањето е смешно и на повеќето ви изгледа глупо но подобро овде да си прашам и помислете и вие сте биле на мои години и сигурно и вие не сте го знаеле ова ... Па вака ме интересире кога се става кондомот дали од самиот почеток од сексот или ..
Нема смешни прашања. Кондомот се става пред дечкото да започне со пенетрација. Може да се стави и подоцна, пред ејакулација меѓутоа ако сте двајцата млади и неискусни, подобро е на почеток. Друг момент е што и пред ејакулација се лачи течност која може да содржи сперматозоиди па кондомот е заштита од несакана бременост но и од сексуално преносливи болести.
девојкии..неможам да ја убедам другарка ми дека ако не е скината и само имаат допири со партнерот не може да остане труднаа!! ве моламм вие напишете да прочита од васс
Oва веќе е смешно...Вака бремена останала само Дева Марија Објасни и на другарка ти дека за да остане бремена треба да се има полов однос, значи пенисот да навлезе внатре во вагината, дечкото да ејакулира и ако еден сперматозоид ја оплоди нејзината јајце клетка ќе се создаде бебе...учите ли вие биологија(смајли што се крсти)
Еј како не може па шансите девојка да остане бремена се најдолеми кога партнерите имаат само допири. Да, да.... Абе девојче седете си и ти и другарка ти мирни уживајте си во детството и невиноста, зошто штом прашуваш вакви прашања вие сте деца што се недозреани да бидат сексуано активни. Бебе од допири... Ајде седете си мирни уште некоја година, па кога ке го разберете процесот на правење бебиња водете љубов. Ноу хард филингс
хахаха јас знамм...мене ми е пресмешнооо секогаш кога и да зборуваме со неа се смеам многууу ама та не може да го сфатии тоаа
минатата недела се задоволував со бастумот на баба ми. за моја сигурност ставив кондом, но тој подоцна се скина и сега од мојата вагина тече зеленкасто-жолта течност со мирис на свежа риба. уште поголем проблем е што мислам дека мојот дечко се разболе одкога имавме орален секс и ми кажа дека има шлајмови цело време кажете ми што да правам, дали гинеколог е добро решение. се плашам
А батумот со една ногарка е, или е од оние со три-четири ? Добро што си ставила кондом, ама лошо е што се скинал. Следниот пат остај ги тие цврсти ствари, и една краставица ќе ти заврши работа, башка подебела е, ама па бастумот е подолг....уствари што знам, имаш ти јака имагинација, ќе ти текне нешто. Дали гинеколог е добро решение ? НЕ ! Оди на бајачка, каков гинеколог , што знае он. Или почекај само да ти помине и следниот пат со бастумот само орален, какво ѓубре е тој
Обавезно предупреди ја и баба ти мене ми мириса на нешто преносливо жената си го користи бастумот пу, пу недај боже Штом и дечко ти си има проблем после оралниот Немора да одиш на гинеколог, оди на инфективно за таму си ти!
Оди на гинеколог веднаш, се работи за габична или бактериска инфекција. Бастумот се носи секаде, има милиони микроорганизми по него. Гинекологот ке ти направи брис па соодветно на резултатите ке ти препише вагиналети, а може ке треба и антибиотик да пиеш. Не чекај, ако се рашири инфекцијата може да биде сериозно. А и дечко ти нека појде на лекар, ако има толку шлајм и на него му треба антибиотик, нзависно од твојата ситуација.
Пред некое време пишав ама никој не ми врати па еве ме мене пак се надевам дека некој овај пат ке ми врати е па вака сакам да одам на гиниколошки преглед,или на приватно или на државно не ми е толку многу битно некој што е од прилеп нека ми препорача некој добар гиниколог и нека ми објасни што како таму оти не знам многу за ова а и прва пат ќе ми биди па ве молам пишете фала однапред
Не си го губи времето да и објаснуваш или глуми лудило или не е при себе, прочитај ги сите нејзини мислења ќе се увериш.