Де бреее Немој само утре да пишеш дали си трудна оти кондомот се скинал на бастумот Појди си на гинеколог сепак, можеби предлабоко си го ставала, па се се раздрмала малку. А и едно прашање до тебе, кај од толку предмети, ваш си се фатила за бастумот на баба ти ?
Oваа со бастумов стварно ме насмеа а бе што се не ќе слушни човек а за гениколог што прашуваше девојчево за во прилеп нека оди во болница во одделение за геникологија кај Mарија трба да носиш упут од матичен гениколог а ако немаш прегледот се наплаќа приватно и картончина јас одам кај незе и сум многу задоволна
Ова е ,само една работа не ми е јасна,задоволување со бастум,мислам постојат перверзии ама вакво нешто Како и да е, која е целта на прашањето,да се соберат лајкови или да те има во рубриката најсмешни мислења,ама сепак мислам дека целта е ДА ТИ СЕ СВРТИ ВНИМАНИЕ!!! Ако е тоа, ок, те забележавме и друг пат потруди се да не ми го уништиш семејниот ручек,зашто мртва гладна сум, заоѓам околу масата,ама помислата на бастумот,мирис на свежа риба, шлајм и се останато ме тера
imam eden problem ako moze nekoj da mi pomogne znaci vaka pred 8 meseci piev tableti za unistuvajne na plodot ako go imas (se pijat posle odnost 2ipol saati ) i od togas ciklusot ne mi e ok mi docni po dva tri dena nedela dve eve sega mi docni veke 11 dena pa malku sum isplasena a znam deka nema nisto gradite me bolat pa sakam da znam dali mi e od tabletite ili.... pls ako nekoj znae neka mi odgovori
Ваљда на норлево мислиш, а не апчиња за уништување на плодот. Може да ти касни од нив, а може и сепак си останала бремена и покрај апчето, што не верувам. Најубаво да направиш тест.
Овие 2-3 дена имам проблем со густ жолтеникав секрет. Периодот на овулација ми заврши пред 10 дена. Се одмивам со камилица и ми е малце подобро, но ме интересира на што може да се должи. А баш овие 2 недели не сум имала односи.
nema sansi da sum trudna posto ap4eto mi e pieno pred 8 meseci do sega ke bev balon a i mi doaga sekoj mesec no mi kasni
A како се вика апчето што го имаш испиено а ако е норлево тоа не е за уништување на плодот тоа е да спречи бременост
Па ако било пред 8 месеци не може уште да ти касни од нив. Ама може од било што, тешко дека некој тука ќе може да ти каже од што ти касни
pa dobro de da spreci bremenost ako voopsto ja ima ama ja nemase ina4e zaboravis kako se vika znam edno e vo protokalova kutivka
Не стигнав на ова прашање некаде ама сакам да знам може ли инфекцијата да е пренесена од партнерот или јас на него, кажете ми можно е?или он ја земал од некаде и ја пренел кај мене? може така? и да го убијам
Сакам да ве прашам нешто. Пред неколку дена со дечко ми имавме односи без кондом и после тоа почна мн да ме чеша таму доле и да ме пече при мокрење. Можно ли е да е од тоа или нема врска едното со другото? Поздрав
Се е можно...најдобро појди на доктор! Ние и да ти кажем нема да е нешто, кое што ќе ти е од полза, а докторот ке ти каже со сигурност дали има нешто или не!
Фал а за информацијава A инаку на приватно колку е прегледо и кај да ја најдам на кој спрат се наоѓа? на први спрат е гинеколошко одделение а незнам колку ќе кошта зависи од прегледот можиш да прашаш од сестрите некоја колку ќе кошта среќно
Има видови на инфекции кои се лечат и кај двајцата партнери.Пр.ако ја добиеш ти и примаш терапија,па имате односи,а тој не прима терапија,па е директен преносител и ти пак ја качиш истата инфекција и да си се излекувала претходно.Решение е кај двајцата да се отстрани и излечи,инаку пак ќе се враќа.
Навистина многу сум загрижена за проблемов(ако и може така да се нарече) Немам вагинален секс со дечкоми,освен анален ама многу ретко(стискам заби само да го задоволам).Проблемите со циклусов ги имав уште пред да имам анален.Имам кафеав циклус,малце крв не многу и воопшто не чуствувам болка пред да ми дојди.А пред да ми дојди ги имам сите симптоми,само многу малку имат течност и ми трае 3-4 дена.Има 4 месеци кај што е ваков циклусов.Разговарав со мајка ми ми рече дека нема потреба од страв затоа што било нормално,а и баба ми имала таков циклус... навистина сум исплашена.може ли совет?