Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Интимни прашања, проблеми и совети

Дискусија во 'Секс' започната од skorpija1992, 30 јануари 2010.

1. Bokicka

Bokicka Истакнат член

Се зачлени на:
    15 март 2010
    Пораки:
    691
    Допаѓања:
    690
    Хахахахахаха... Оф мори мајко!

П.С Поздрав и до тебе Морков4е и биди ми среќно и насмеано :D

2. Morkov4e

Morkov4e Истакнат член

Се зачлени на:
    27 февруари 2010
    Пораки:
    41
    Допаѓања:
    5

fala na pozdravot bokicka i ja te pozdravuvam...

fala hipica,kiss do tebe najgolem....

3. strudla

strudla Истакнат член

Се зачлени на:
    3 април 2010
    Пораки:
    82
    Допаѓања:
    7
    ve molam za pomos mi kasni vec dva meseci, inaku ne mi e redovno ali mi e strav da ne sum napravila belja posledniot pat so decko mi imavme nezastiten seks, da ne ima vrska ako mi kasni sto gi pijam tabletite pivski kvasec ili nesto takvo daj pisete pobrzo vo dilema sum golema a pokraj praznikot ne uspeav da kupam test

4. strudla

strudla Истакнат член

Се зачлени на:
    3 април 2010
    Пораки:
    82
    Допаѓања:
    7
    се извинувам али не видосв дека треба само со кирилица да си ја поправам грешката, дај помогнете ми да се снајдам на форуумот нова сум су губам во простор

5. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.821
    pravila-i-novosti/pravila-na-forumot-t44/ Еве повели...

6. violetblue

violetblue Популарен член

Се зачлени на:
    12 февруари 2010
    Пораки:
    1.824
    Допаѓања:
    5.552
    Бидејќи ти е нередовен циклусот никој без тест не може да ти каже ништо конкретно. Најдобро е да побараш дежурна аптека и да си купиш тест или првиот работен ден на гинеколог. А за таблетите мислам дека немаат никаква врска со циклусот.

7. strudla

strudla Истакнат член

Се зачлени на:
    3 април 2010
    Пораки:
    82
    Допаѓања:
    7
    фала многу

8. sike

sike Истакнат член

Се зачлени на:
    23 март 2010
    Пораки:
    13
    Допаѓања:
    1
    се изначитав... се изнасмеав :lol: само сега не ми е јасно морковче е бремена или не е ;)

9. mariboban

mariboban Истакнат член

Се зачлени на:
    20 март 2010
    Пораки:
    2
    Допаѓања:
    0
    Леле и јас тоа се прашувам за Морковче,ама ако биде има сите од форумов да одиме кај неа на тиганици :D ,а топла препорака free да биде кума. :up:
    Се сложуваш ли драга Морковче?
    поздрав

10. Morkov4e

Morkov4e Истакнат член

Се зачлени на:
    27 февруари 2010
    Пораки:
    41
    Допаѓања:
    5
    DRAGI MOI KAKO ZA POCETOK SAKAM DA SE ZABLAGODARAM NA SITE VAS KOI BEVTE SO MENE I ME PODRZUVAVTE I MI DAVAVTE PO NEKOJ SOVET KOLKU MOZEVTE...
    E SEGA DA VI KAZAM:VO NEDELATA NA VELIGDEN NAPRAVIV TEST BABYRAPID I ODMA SE POKAZAA DVE DEBELI CRVENI CRTICI:))
    SEA CEKAM DA DOJDE PONEDELNIK I DA IDAM NA GINEKOLOG ZA DA POTVRDAM TOA DEKA SUM TRUDNA I KONECNO DA MOZAM DA RAZGLASAM NA SITE...
    DECKO MI E PRESREKEN,SAMO USTE NE KAZAVME NA NEGOVITE ZASTO CEKAME DA POTVRDI GINEKOLOG...
    SAMO MENE ME GRIZE SOVESTA DEKA GO PREVARIV PRED 4 MESECI,NIKAKO NE MOZAM DA SE SMIRAM PORADI TOJ BAKNEZ ;(
    ALI NEMA DA MU KAZAM.TUKU KE GO OSTAVAM TOA TAMU KADE PRIPAGA,VO MINATOTO..
    A ZA TIGANICI,NEMA PROBLEM:))SAMO NEKA POMINAT 9 MESECI....

VE SAKAM SITE I VE POZDRAVUVAM...

GOLEM POZDRAV DO FREE,BOCKICKA,IRENNA,MACA,UNFAITHFUL,MARIBOBAN,SIKE,HIPICA I SITE OSTANATI

11. veri

veri Популарен член

Се зачлени на:
    14 јануари 2010
    Пораки:
    3.061
    Допаѓања:
    1.478
    Supeeer mng mi e milo za tebe Morkov4e, ti se ostvari zelbata :) A za toj baknez ne ni pomisluvaj da mu kazes decko ti, tuku zaboravi go i uzivaj vo segasnosta :) I da si bidete zasekogas happy family :)

12. Morkov4e

Morkov4e Истакнат член

Се зачлени на:
    27 февруари 2010
    Пораки:
    41
    Допаѓања:
    5
    FALA TI VERI MN,NAJMNOGU ZA ISKRENITE ZELBI I ZA SOVETOT....
    BTW DA ZNAES DEKA IMAS DOBRA SLIKA,ZAST OMILENA PEJACKA MI E TOKMU BRITNEY SPEARS:))

POZDRAVCE GOLEMO DO TEBE

13. veri

veri Популарен член

Се зачлени на:
    14 јануари 2010
    Пораки:
    3.061
    Допаѓања:
    1.478
    Se najdovme fanovite na Brit :) :clap: pozz4e

14. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.073
    Допаѓања:
    66.840
    Морковче ти посакувам најмногу среќа и што било поминало. Не мисли за минатото, планирај ја иднината. Сега имаш и на што да му се радуваш. Големо поздравче до тебе ;)

15. glammur

glammur Истакнат член

Се зачлени на:
    5 април 2010
    Пораки:
    179
    Допаѓања:
    20
    Морковче со среќа , стискам палци да ти се оствари желбата, да бидеш бремена. :)
    За бакнежот, заборави го, остави го како нешто што се случило во минатото и нема да се повтори во иднина.
    Инаку колку години имаш?

16. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.821
    Морковче многу ми е мило за тебе и се надевам дека и од на гинеколог ќе не известиш со позитивни резултати. Се најдобро :D :D

17. Unfaithful18

Unfaithful18 Популарен член

Се зачлени на:
    11 јануари 2010
    Пораки:
    2.391
    Допаѓања:
    1.115
    Морковче баш ми е мило за тебе, што ти се оствари желбата.Нема сомнежи, сигурно си трудна, сум прочитала некаде дека нема погрешен позитивен тест за бременост, може да има само погрешен негативен ! :) Останува само на гинекологот да потврди. Што било поминало, радувај му се на она што допрва ќе дојде и ќе ти го измени животот. Со среќа!!!

18. strudla

strudla Истакнат член

Се зачлени на:
    3 април 2010
    Пораки:
    82
    Допаѓања:
    7
    со среќа морковче

но ме јаде мислата јас сабајле правев тест и ми покажа негативен, значи можел и да ме излажал а, колку ми е сигурен на пакувањето пишува 99% сигурен

19. free

free Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јануари 2010
    Пораки:
    1.526
    Допаѓања:
    75
    morkovce, cestitki i od mene, znaes i samata deka mnogu mi e milo za tebe... zasluzuvas toa sto najmnogu go sakas da si go dobies... bebenceto ke bide nesto licno tvoe, najblisko, i posle tie izminati tazni migovi zasluzuvas golema sreka a toa ke bide bebenceto... ti posakuvam ubavi i lesni 9 meseci, da imas mnogu zdravje sreka, i ljubov od idniot soprug :) ... pozz

20. April

April Истакнат член

Се зачлени на:
    6 април 2010
    Пораки:
    6
    Допаѓања:
    28
    Здраво Девојки!
    Мислам дека треба веке треба да и честитаме на Морковче :clap: и да не чекаме резултати од гин. затоа што после двата позитивни тестови и нема повеке што да се чека. Потврдата е за по дома да ги увери: (ова од искуство го кажувам) Поздрав до сите Форумџики :D И секако Честито Морковче од се срце:)