ve molam za pomos mi kasni vec dva meseci, inaku ne mi e redovno ali mi e strav da ne sum napravila belja posledniot pat so decko mi imavme nezastiten seks, da ne ima vrska ako mi kasni sto gi pijam tabletite pivski kvasec ili nesto takvo daj pisete pobrzo vo dilema sum golema a pokraj praznikot ne uspeav da kupam test
се извинувам али не видосв дека треба само со кирилица да си ја поправам грешката, дај помогнете ми да се снајдам на форуумот нова сум су губам во простор
Бидејќи ти е нередовен циклусот никој без тест не може да ти каже ништо конкретно. Најдобро е да побараш дежурна аптека и да си купиш тест или првиот работен ден на гинеколог. А за таблетите мислам дека немаат никаква врска со циклусот.
Леле и јас тоа се прашувам за Морковче,ама ако биде има сите од форумов да одиме кај неа на тиганици ,а топла препорака free да биде кума. :up: Се сложуваш ли драга Морковче? поздрав
DRAGI MOI KAKO ZA POCETOK SAKAM DA SE ZABLAGODARAM NA SITE VAS KOI BEVTE SO MENE I ME PODRZUVAVTE I MI DAVAVTE PO NEKOJ SOVET KOLKU MOZEVTE... E SEGA DA VI KAZAM:VO NEDELATA NA VELIGDEN NAPRAVIV TEST BABYRAPID I ODMA SE POKAZAA DVE DEBELI CRVENI CRTICI) SEA CEKAM DA DOJDE PONEDELNIK I DA IDAM NA GINEKOLOG ZA DA POTVRDAM TOA DEKA SUM TRUDNA I KONECNO DA MOZAM DA RAZGLASAM NA SITE... DECKO MI E PRESREKEN,SAMO USTE NE KAZAVME NA NEGOVITE ZASTO CEKAME DA POTVRDI GINEKOLOG... SAMO MENE ME GRIZE SOVESTA DEKA GO PREVARIV PRED 4 MESECI,NIKAKO NE MOZAM DA SE SMIRAM PORADI TOJ BAKNEZ ALI NEMA DA MU KAZAM.TUKU KE GO OSTAVAM TOA TAMU KADE PRIPAGA,VO MINATOTO.. A ZA TIGANICI,NEMA PROBLEM)SAMO NEKA POMINAT 9 MESECI.... VE SAKAM SITE I VE POZDRAVUVAM... GOLEM POZDRAV DO FREE,BOCKICKA,IRENNA,MACA,UNFAITHFUL,MARIBOBAN,SIKE,HIPICA I SITE OSTANATI
Supeeer mng mi e milo za tebe Morkov4e, ti se ostvari zelbata A za toj baknez ne ni pomisluvaj da mu kazes decko ti, tuku zaboravi go i uzivaj vo segasnosta I da si bidete zasekogas happy family
FALA TI VERI MN,NAJMNOGU ZA ISKRENITE ZELBI I ZA SOVETOT.... BTW DA ZNAES DEKA IMAS DOBRA SLIKA,ZAST OMILENA PEJACKA MI E TOKMU BRITNEY SPEARS) POZDRAVCE GOLEMO DO TEBE
Морковче ти посакувам најмногу среќа и што било поминало. Не мисли за минатото, планирај ја иднината. Сега имаш и на што да му се радуваш. Големо поздравче до тебе
Морковче со среќа , стискам палци да ти се оствари желбата, да бидеш бремена. За бакнежот, заборави го, остави го како нешто што се случило во минатото и нема да се повтори во иднина. Инаку колку години имаш?
Морковче многу ми е мило за тебе и се надевам дека и од на гинеколог ќе не известиш со позитивни резултати. Се најдобро
Морковче баш ми е мило за тебе, што ти се оствари желбата.Нема сомнежи, сигурно си трудна, сум прочитала некаде дека нема погрешен позитивен тест за бременост, може да има само погрешен негативен ! Останува само на гинекологот да потврди. Што било поминало, радувај му се на она што допрва ќе дојде и ќе ти го измени животот. Со среќа!!!
со среќа морковче но ме јаде мислата јас сабајле правев тест и ми покажа негативен, значи можел и да ме излажал а, колку ми е сигурен на пакувањето пишува 99% сигурен
morkovce, cestitki i od mene, znaes i samata deka mnogu mi e milo za tebe... zasluzuvas toa sto najmnogu go sakas da si go dobies... bebenceto ke bide nesto licno tvoe, najblisko, i posle tie izminati tazni migovi zasluzuvas golema sreka a toa ke bide bebenceto... ti posakuvam ubavi i lesni 9 meseci, da imas mnogu zdravje sreka, i ljubov od idniot soprug ... pozz
Здраво Девојки! Мислам дека треба веке треба да и честитаме на Морковче и да не чекаме резултати од гин. затоа што после двата позитивни тестови и нема повеке што да се чека. Потврдата е за по дома да ги увери: (ова од искуство го кажувам) Поздрав до сите Форумџики И секако Честито Морковче од се срце