Не знам , точно од што можи да ти е, можи да тие на нервна база или нешто слично, можи да си настината , можи да е од некои лекови. И мене така ми се случило 2-3 пати и то обично после моменти и периоди кога сум била психички напната, под голем стрес под голем притисок или на промена на клима. Јас мислам дека не треба да се плашиш, бидејќи и мене така ми се има случено ми има дојдено и баш така ,само еден ден или два одвај, и за помалку од месец пак ми дојде и беше пообилно и мн поболна менструација,ама помина. сепак ако нешто се сомневаш нема да биди лошо да разговараш со мајка ти или да одиш на лекар.
Па може да се каже дека бев под стрес, ама не беше некој многу голем. Прв пат ми се случува и морам да признаам дека сум ного исплашена.
Може од повеќе работи да ти е, да не си во овулација? Бремена ваљда не си зошто претпоставувам дека ќе пишеше ако се сомневаше
Во секој случај нешто не е во ред или си закачила во последните денови пред да добиеш. па затоа се случува ова или се работи за крварење а не за добиено. Ако си имала секс пред да добиеш направи тест за бременост и ако е позитивен барај си го чарето на време.
A da gi prasate vie vasite deckovci da ne se nakloneti kon istiot pol t.e.da ne se pederi sto tolu sakaat da eb.t vo gs?
zdravo devojki jas sum nova izvinete sakam da ve prasam nesto. ne mi se smejte ama denes se zadovoluvav so tvrd predmet i malku se grebnav vnatre. imam samo malkucka krv. kazete mi dali ke si napravam nekoja komplikacija. strav mi e sovetuvajte me ve molam. ne mi velete da odam na ginekolog, do sega nemam odeno i nema sansi da odam. kazete mi samo dali ima mesto za panika???????
Нареден пат задоволувај се со по мек предмет и внимавај при задоволувањето. Не ти е ништо ако си се малку гребнала, но ако се појави поголема количина на крв, обавезно правец на гинеколог. Апстинитај неколку дена од секс и самозадоволување.
ti blagodaram. mi olesni malku, a bas sakavme so decko mi vo sabota da imame odnosi. dali e dovolen period?
Како не ви е страв и језа да си пикате некакви предмети кои не се наменети за таму. За таква намена си е вибраторот. Помек е и нема да те повреди. Не пикајте сешто нешто. Стави барем кондом на прегледот? Го изми барем предметот? Зошто можеш многу лесно да си закачиш инфекција. А тоа со гинекологот, ти препорачувам чисто онака да си закажиш преглед, сексуално активна си и грижи се за своето здравје.
Зини земјо голтни ме. Па не сме ти внатре во вагината за да ти кажеме дали е доволен период или не. Следи ја ситуацијата и ако мислиш дека ти зараснала раната имај односи, ако уште не е тогаш НЕМОЈ! Проста логика! И од каде таа одбивност кон гинеколог? Како тоа не сакаш да одиш и не ни планираш? Мислиш ли ти утре да имаш семејство? Кога веќе си сексуално активна треба да почнеш и да си одиши на редовни контроли. Не си веќе дете!
vo red e sto me kritikuvate ama bev mnogu napalena a decko mi ne e tuka. inaku go izmiv ne sum do tolku mavnata taka da go stavam a ne staviv kondom. za ginekolog strav mi e prvpat da idam za posle ke nemam gajle, nemozam da se oslobodam. i ova mi e posleden pat . nemam ni krv niti pak nekoja bolka dole. sepak vi blagodaram
за неверовати барем кажи ни кој предмет го замени дечкото и уште еден совет внимавај можеш да си направиш големи проблеми
Де бре женски, што толку и се запивте за тој предметот ? Не сте се нашле во таква ситуација да сте ептен желни за секс, а партнерот не е покрај вас, и плус немате вибратор ??? Па снајди се и живеј
Не знам дали е нормално но... Со дечко ми сме на петинг веќе 6 месеци и сме имале и орален и премногу го задоволувам, но досега воопшто немам забележано кај него предсемена течност.. Ве молам кажете што се случува?? Дали е тоа нормално?
А како мислиш да ја забележиш предемената течност? Таа е безбојна и е во многу мала количина. Не знам што очекуваш?
Kaко сакаш да ја забележиш кога орално се задоволувате и таа пред семена течност се испушта во твојата уста во незабележителни количини ???? Значи треба да знаеш да ја вкусиш.
Здраво сакам да прашам дали ви се случило кога имате секс на машкото да му се разрани пенисот и од што би било тоа? дали можеби од мн бурен секс или.....
Може од грубо орално задоволување, од дооооооолг секс (ама ептен долг, 6-7 часа со мали прекини), ама може и од некоја инфекција.