Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Интимни прашања, проблеми и совети

Дискусија во 'Секс' започната од skorpija1992, 30 јануари 2010.

1. babyblond

babyblond Популарен член

Се зачлени на:
    19 февруари 2011
    Пораки:
    1.168
    Допаѓања:
    1.548
    Не знам , точно од што можи да ти е, можи да тие на нервна база или нешто слично, можи да си настината , можи да е од некои лекови. И мене така ми се случило 2-3 пати и то обично после моменти и периоди кога сум била психички напната, под голем стрес под голем притисок или на промена на клима. Јас мислам дека не треба да се плашиш, бидејќи и мене така ми се има случено ми има дојдено и баш така ,само еден ден или два одвај, и за помалку од месец пак ми дојде и беше пообилно и мн поболна менструација,ама помина. сепак ако нешто се сомневаш нема да биди лошо да разговараш со мајка ти или да одиш на лекар.

2. baby1

baby1 Истакнат член

Се зачлени на:
    26 февруари 2011
    Пораки:
    3
    Допаѓања:
    2

Па може да се каже дека бев под стрес, ама не беше некој многу голем. Прв пат ми се случува и морам да признаам дека сум ного исплашена.

3. budala.sum-pa.sto

budala.sum-pa.sto Истакнат член

Се зачлени на:
    25 март 2010
    Пораки:
    565
    Допаѓања:
    200
    Може од повеќе работи да ти е, да не си во овулација? Бремена ваљда не си зошто претпоставувам дека ќе пишеше ако се сомневаше :?:

4. sanja-lazanja

sanja-lazanja Нов член

Се зачлени на:
    7 септември 2010
    Пораки:
    267
    Допаѓања:
    50
    Во секој случај нешто не е во ред или си закачила во последните денови пред да добиеш. па затоа се случува ова или се работи за крварење а не за добиено.
    Ако си имала секс пред да добиеш направи тест за бременост и ако е позитивен барај си го чарето на време.

5. samisss

samisss Истакнат член

Се зачлени на:
    27 февруари 2011
    Пораки:
    7
    Допаѓања:
    3
    A da gi prasate vie vasite deckovci da ne se nakloneti kon istiot pol t.e.da ne se pederi sto tolu sakaat da eb.t vo gs? :lol:

6. material1

material1 Истакнат член

Се зачлени на:
    1 март 2011
    Пораки:
    3
    Допаѓања:
    0
    zdravo devojki jas sum nova izvinete sakam da ve prasam nesto. ne mi se smejte ama denes se zadovoluvav so tvrd predmet i malku se grebnav vnatre. imam samo malkucka krv. kazete mi dali ke si napravam nekoja komplikacija. strav mi e sovetuvajte me ve molam. ne mi velete da odam na ginekolog, do sega nemam odeno i nema sansi da odam. kazete mi samo dali ima mesto za panika???????

7. blond

blond Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2010
    Пораки:
    2.251
    Допаѓања:
    4.719
    Нареден пат задоволувај се со по мек предмет и внимавај при задоволувањето. Не ти е ништо ако си се малку гребнала, но ако се појави поголема количина на крв, обавезно правец на гинеколог. Апстинитај неколку дена од секс и самозадоволување.

На material1 му/ѝ се допаѓа ова.
  8. material1

material1 Истакнат член

Се зачлени на:
    1 март 2011
    Пораки:
    3
    Допаѓања:
    0
    ti blagodaram. mi olesni malku, a bas sakavme so decko mi vo sabota da imame odnosi. dali e dovolen period?

9. blond

blond Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2010
    Пораки:
    2.251
    Допаѓања:
    4.719
    :nod: :nod: :nod: доволно е.

10. Lacrimosa

Lacrimosa Популарен член

Се зачлени на:
    19 јули 2010
    Пораки:
    1.833
    Допаѓања:
    2.932
    Како не ви е страв и језа да си пикате некакви предмети кои не се наменети за таму.
    За таква намена си е вибраторот. Помек е и нема да те повреди. Не пикајте сешто нешто.
    Стави барем кондом на прегледот? Го изми барем предметот? Зошто можеш многу лесно да си закачиш инфекција.
    А тоа со гинекологот, ти препорачувам чисто онака да си закажиш преглед, сексуално активна си и грижи се за своето здравје.

На MadHatter му/ѝ се допаѓа ова.
  11. bitter-girl

bitter-girl Истакнат член

Се зачлени на:
    23 декември 2010
    Пораки:
    558
    Допаѓања:
    531
    Зини земјо голтни ме. Па не сме ти внатре во вагината за да ти кажеме дали е доволен период или не.
    Следи ја ситуацијата и ако мислиш дека ти зараснала раната имај односи, ако уште не е тогаш НЕМОЈ! Проста логика! :?:
    И од каде таа одбивност кон гинеколог?
    Како тоа не сакаш да одиш и не ни планираш? Мислиш ли ти утре да имаш семејство?
    Кога веќе си сексуално активна треба да почнеш и да си одиши на редовни контроли. Не си веќе дете!

На MadHatter му/ѝ се допаѓа ова.
  12. material1

material1 Истакнат член

Се зачлени на:
    1 март 2011
    Пораки:
    3
    Допаѓања:
    0
    vo red e sto me kritikuvate ama bev mnogu napalena :$ a decko mi ne e tuka. inaku go izmiv ne sum do tolku mavnata taka da go stavam a ne staviv kondom. za ginekolog strav mi e prvpat da idam za posle ke nemam gajle, nemozam da se oslobodam. i ova mi e posleden pat :x . nemam ni krv niti pak nekoja bolka dole. sepak vi blagodaram :)

13. cindy

cindy Истакнат член

Се зачлени на:
    12 февруари 2011
    Пораки:
    307
    Допаѓања:
    166
    :o за неверовати :)
    барем кажи ни кој предмет го замени дечкото :lol: :lol: :lol:
    и уште еден совет внимавај можеш да си направиш големи проблеми

14. blond

blond Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2010
    Пораки:
    2.251
    Допаѓања:
    4.719
    Де бре женски, што толку и се запивте за тој предметот ? Не сте се нашле во таква ситуација да сте ептен желни за секс, а партнерот не е покрај вас, и плус немате вибратор ??? Па снајди се и живеј :D

На femina90 му/ѝ се допаѓа ова.
  15. marincence

marincence Истакнат член

Се зачлени на:
    15 јануари 2011
    Пораки:
    11
    Допаѓања:
    0
    Не знам дали е нормално но... Со дечко ми сме на петинг веќе 6 месеци и сме имале и орален и премногу го задоволувам, но досега воопшто немам забележано кај него предсемена течност.. Ве молам кажете што се случува?? Дали е тоа нормално?

16. Victorya

Victorya Популарен член

Се зачлени на:
    5 јануари 2010
    Пораки:
    1.398
    Допаѓања:
    511
    А како мислиш да ја забележиш предемената течност? Таа е безбојна и е во многу мала количина. Не знам што очекуваш? :^)

17. blond

blond Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2010
    Пораки:
    2.251
    Допаѓања:
    4.719
    Kaко сакаш да ја забележиш кога орално се задоволувате и таа пред семена течност се испушта во твојата уста во незабележителни количини ???? Значи треба да знаеш да ја вкусиш. :D

18. causevsku777

causevsku777 Истакнат член

Се зачлени на:
    18 септември 2010
    Пораки:
    108
    Допаѓања:
    12
    Здраво сакам да прашам дали ви се случило кога имате секс на машкото да му се разрани пенисот и од што би било тоа? дали можеби од мн бурен секс или.....

19. slavica999

slavica999 Популарен член

Се зачлени на:
    27 декември 2009
    Пораки:
    4.327
    Допаѓања:
    5.342
    Можеби си била сува или од некоја инфекција...

20. blond

blond Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2010
    Пораки:
    2.251
    Допаѓања:
    4.719
    Може од грубо орално задоволување, од дооооооолг секс (ама ептен долг, 6-7 часа со мали прекини), ама :!: може и од некоја инфекција.