Нормално е да има крварење малку штом си ги прекинала на сред паковање. И мене така ми беше, и прашав и ок e.
се јавив кај гинекологот ми рече да купам некои апчиња за прекинување на крварењето...и не знам што да правам...а кажи ми колку време крвареше и дали после тоа добиваше редовно?дали ти беше во ред се со циклусот?
другарка ми пред некој ден ми кажа дека во последно време по сексуалниот однос на нејзиниот дечко му излегувало нешто што е слично на поткожна бубулица но не е. го болело кога излегувало и за брзо време се повлекувало. тој велел дека е можно да е од мојот секрет или од триење па би сакала ако може да ми кажете од што би можеле да се тие и дали се сериозни, зошто мислевме, мислевме и не смисливме? ако некоја од вас има слично искуство супер ако не да се јави да го праша гинекологот нејзин.фала однапред.-не знам дали прашањето ми е соодветно за оваа тема ама не знаев кај да го пикнам
дечки ми треба вашата помош може некоја да ми каже дали има некој таблета што може да ја спречи менструацијата да ми дојде тој месец секогаш ми доцни а на 4.9 имам свадба не сакам баш тогас да добијам има некој начин да се спречии
Има хормонски апчиња Примолут Нор, ама отиди прво на гинеколог убаво да ти објасни и онака најчесто на рецепта ги бараат во аптеки.
хехехе (ова е за начинот на пишувањето некој ќе разбере имаш односи со дечкото на другарка ти хехе) инаку може да има кандида меѓутоа би и препорачала еден пап-тест па ако си има матичен гинеколог нека си го праша него. меѓутоа ништо страшно нека стај партнерот канестен маст
Хаххаха колку ме изнасмеавте со вашиве изјави - како се скинавте или како ви беше првиот пат- лелел чуствааа леле болки хахахаха, легенди сте хаххаха! Абре што сакате да не ве боли? - Епа нема убавина ако не ве здоболи малце аххаха Читнав дека некој имаше проблем со првиот секс, напијте се и одпуштете се и се ке си дојде, внатре лагано ке си влезе нема ни да осетиш ахахаха. Ајде ви стискам палци за подобро да се исексате хахахах, поздарвче и пишете како сте поминале, дали ви влегол до пола или цел
Да се надоврзам на постот над мене. .... и продолжете со прашањата од типот: се триевме, дали сум невина? Имавме орален и ја голтнав спермата, дали сум трудна? Ми сврши на лице, дали има мали шанси да сум трудна? Инаку Аракси, јас не сакав толку да ме боли првиот пат
Нема потреба немој да купуваш апчиња. Затоа не е препорачливо да се прекине со апчињата на сред паковање, затоа што после има крварење некој период. Мене ми траеше една недела, по малку така повеќе на кафеавко. И циклусот ми каснеше две недели. После се си беше нормално. А ако почекаше да ја испиеш цела кутија ќе ти беше нормално.
сношти имавме однос со жена ми и кога заврши се јас така случајно пенисот си го закачив на нејзиното боди кое и беше облшчено а уште не и беше закопчено и почна да ми тече крв и мислам дека ми се скина таа кожичката што е до дупкичката од каде што мочам и сега незнам што да правам многу се плашам и сакам да знам дали се ке биде како порано ви се молам помогнете ми.однапред ви благодарам.
Итно на лекар, нема што да прашуваш на форум. Затоа постои итна помош, тие се справуваат со секакви ситуации, па ќе го средат и твојот проблем. Колку побрзо одиш на лекар, толку помали се шансите да има трајни последици (додуша, не верувам дека ќе има некоја последица од ова).
ве молам за совет...денес ми е мн тешко затоа што со дечко ми после долго време зошто не е тука и ајде да имаме секс... и се нормално како и секогасш предигра ова она,.... но не му стана... и нз кој можи да се причините .. и само си нмислам дека не ме сака повеќе , дека не му се допаѓам и дека има другаа... мн ми е тешкоо ве молам помогнетемии...л..
може од преголема возбуда. сама кажа не сте се виделе и сте немале подолго секс. машките понекогаш неможат да доживеат ерекција поради возбуденост
леле фала на некој начин ми помогна да не мислам не неубави работи кои само ме прават несреќна .. и он забележа дека ми е тешко и ми каза не е до мене што да правам те сакам ова она.... но јас мислам на неубавите работи .. а баш претходно ми кажуваше како сака да имаме односии...
верувај ни на нег не му е лесно зошто му се случило тоа. ниедно машко не сака да си ја повреди гордоста и егото. Замисли како му е него кога низ глава ќе му протечат мисли од типот што ако неможам да ја задоволам и замине со друг. Во овие моменти кога ете нешто такво ќе се случи само бидете си еден на друг подршка па и не е се во сесот поминете ја вечерта гушкајки се или галејки се и може да доведе до повторна ерекција верувала или не. и сепак треба да реагираш на начин како е ок е де се случило голема работа за да не доведеш до тоа таа не ерективност да трае повеќе време поради неговата психа и желбата да следниот пат имате секс, што повеќе мислите на тоа се повеќе ке имате негативни последици. така да уживајте и без премногу возбуда следен пат
Дали при бременост...?? девојки дали при бременост истекува вагинален исцедок? ве молам кажете ми многу ми е важно....