@Mr. Right значи ептен си млад Десни, Сексот и градот е исто толку позната како и Пријатели. Нејсе, Саманта ептен си го сакаше телото, плус па и беше загрижена што старее и си направи интимна фотосесија, која, многу јасно, си ја врами и ја стави во спалната соба. Јас така нешто паметам, нека ме поправи некој ако сум грешка. Инаку, Kim Cattrall се вика актерката.
@Mr. Right Епа неќеш да се снимиш, како да не- пропуштаме? Или да или не, џабе реклама на невидено. Може е стварно вау, а може е стварно желе, but I guess we'll never know
У лп ќе ти пуштам. @Rebecca_R имам слушнато и за едниот и за другиот. Ги немам гледано. Не гледам филмови, серии итн.
@Mr. Right добро сеа, кога веќе пушташ, пушти ми и мене, се заинтересирав. Има и филм Сексот и градот.
Сум имал свои порано, неколку но сега немам ниту една. Познаниците чуваат колекции видеа и слики од десетици девојки, од секс со нив, ете не можам и не можам да разберам зошто се чуваат такви слики
@flowersss Пријави во полиција, ако ти е нарушена приватноста и се објавуваат без твоја дозвола, барем на еден начин ќе биде казнет виновникот за нивното објавување.
Ако се јавно објавени може да се пријави во полиција и истите да бидат отстранети, но ако мислиш препраќани од еден на друг, тогаш за жал никако.
Imam..obozavam igra so aparat privatno, intimno samo na eden lik profi fotograf davam moznost da me slika..povekjeto od tie se art nude,a nekoi se bas intimni..i trudna isto obozavav da se slikam pollugola so akcent na mesheto