Јас имам доста и сакам да ги споделувам истите .. како медиум го користам reddit кој има дел каде може да споделувате вакви слики дали како поединци или како парови (анонимно се разбира). Може на некому ќе му биде чудно ова, ама не сите уживаат во исти работи нели.
Имам, но сите се со сечено лице или сокриен затемнет делот кај главата и лицето. Досега со тројца имам споделувано само, на двајца бивши дечковци (коа сум била со нив) и еден анонимен рандум лик со кој секстав до скоро(каде ништо ептен первертно ).
Имам доста. Повеќето ги правев поради дечкоми од причина што не се гледавме на подолг период но имам правено и пред да бидам во врска онака од љубопитност. И за време на секс имаме правено но веднаш се избришани поради несигурност...
Jas imav dosta i spodeluvav i stimno..pred da se naselam vo mkd...sega nemam info za doskreten fotograf koj bi mi napravil realni fotki od segasnata jas za moj licen merak i ponekoe diskretno kinky spodeluvanje medju istomislenici...mialam deka e normalna pojava medju zreli sozreani licnosti...
Imav takvi fotki, spodeleno megusebno da , posle zapoznavanje so odredena licnost koja e isto takA istomislenik za istoto...
Имав, ама ги избришав. Една од бившите ме тераше да се сликам, ама после откако и раскинав ги избришав.
lProbav ednas i mi stana opsesijabda si go slikam i da se slikam cel kako od majka roden. Iskren odgovor ete Vo photos nemozam da otvoram pred niko hahah