Па што не си направиш албум со самолепливи сликички. Барем така нема да ти се губат и ќе можеш да се разменуваш со други.
Nema nisto loso vo spodeluvanje na intimni fotki, barem pozitivno bile prifateni od licnosta so koja sum gi spodelil.
Немам такви фотографии, никогаш не сум имала. Познавам личност која се сликала чисто гола и ги пратила сликите на дечко и, после тоа,тој се замени со друг телефон а сликите не ги избриша, па сите ги видеа.. Исто така една друга личност ги пратила сликите на дечко и, после некое време раскинуваат па овој ги објави сликите на Мотика, а девојката сите ја исмеваа.. Никогаш слика на никој не би пратила, не поради оваа причина, туку затоа што ми е глупо, шознам..
Никогаш не испраќајте интимни фотографии. Има секакви болни луѓе. Ќе се скарате и ќе ви го уништат животот. Таков ризик не!
Никогаш немам направено вакви фотографии. И дечко ми е многу против интимни фотографии исто. Ми рекол дека не сака такви да му праќам, а и да не ми рекол, секако не би се осмелила.
Се имам сликано "провокативно" селфи. По гашти и прслуци или целосно гола не. Пошто постои секаков ризик. Во живо се гледа тоа. Многу мразам кога ќе ми пратат. Што ќе и направам на сликата? Како ќе ме задоволи? Глупо е.
Немам вакви слики. Не можам да се осмелам да ги споделам некаде каде што е анонимно, а не па на некој што го познавам. На никој не верувам, и не сакам да превземам ризик инаку се е можно.
Zdravo, pottebna mi e pomos. Imav vrska 5 godini, kade si imavme prakano intimni fotografii. Posle raskinuvanneto bese dogovorot da se izbrisat (jas veruvam deka on gi izbrisal,se nadevam), no ne znam sto mi tekna da otvoram instagram shared photos so nego i najdov zatalkani 3 sliki od mene (na ednata mi se gleda malce liceto) i od vcera neso me jade vo sebe, ne spijam cela nok ne mi dava mir deka se uste vo sheruvani sliki. Losoto e so ne se prateni od mene, za da gi unsendnam tuku od nego(gi prepratil da mi kaze.deka sum mu specijalna na slikite) i skrolav do slikite iako se isprateni 2019 godina, i nema opcina za unsend, samo report. Ne znam sto da pravam , glupo e posle tolku vreme da mu pisam za ova, a imam nemir deka postojat sepak na socijalna mreza vo chat..... samo ve molam bez napaganja, jas vo idnina vise nikogas nema da prakam vakvi sliki i mnogu se kaam premnogu
Ако можеш да му се јавиш и да го викнеш на кафе моабет е најдобро, па тогаш да му кажеш што сакаш за да во меѓувреме не ги скрие некаде. Во иднина не праќај слики со фаца на никој, доколку праќаш праќај само со делови од тело.
Skoro so sekoja devojka shto sum ja inal sme si spodeluvald foto i video… za mene toa e sosena normalno… Ne sum od onie koi spodeluvaat, si gi cuvam kako licni spomeni… imam razmenuvano i so mn drugi anonimni devojki koga sne pravele sexting. Vaznoto e da neznai nikoj deka imas takvi sliki i da si gi stavish na nekoe nedostapno mesto.