Последната врска ми беше со вакво искуство односно од лажен профил праќавме анонимни слики кај наши другари / ки и беше многу забавно Интересна работа и би ја практикувал секогаш особено со девојка / жена /другарка секогаш!
Дури и во мојата најсериозна врска не си испраќавме. Си верувавме дури и премногу, но ете. И 2та сакавме да си испраќаме али изгледа немавме доверба во социјалните мрежи.
Не вреди, нема толку уметнички впечаток. А и ако нема лице за идентификација, ништо, исто како да не било.
Имам. Сум праќал, ми праќале. И слично Ако и веруваш на личноста со која споделуваш тогаш тоа знае да биде интересен начин на комуникација и зголемување на желбите за еден за друг.
Имам и тоа професионални слики кај што сум 100% гола, и некои фотографии каде што имтимните делови малку ми се скриени исто професионални направени
Имам во изобилство. Кога ќе купам нови штикли не пропуштам да не ме слика со нив. Ги чувам во hidden folder
Полупрофесионално сакаш?! Огромна желба ми е да сликам будоар фотографии, ама никој досега не ми се нафатил...
Никој не се нафатил затоа што ова е уште табу тема за жал, а сите имаат такви слики... Тие што знаат дека правам колекција од вакви слики ме гледаат како грешник до гроб.
јас имам правено и правам вакви фотографии, според тоа колку фотосесии имам вакви а и колку има интерес за вакви фотосесии не би рекол воопшто дека е табу
Сепак не би вака јавно, иско мислам дека секое студио кое работи со фотографија може да направи таква фотосесија, меѓутоа се е ствар на договор и поверение..ете онли фанс е доста популарно во последно време ии некои фотосесии се специјално работат за таа намена
Баш се хот тие интимни сликички, но поубави ми се уникатните-професионални. Сум правела на други личности професионални и уметнички фотографии, а и убавината и моќта на природата се чувствува токму во нив. Уште поубаво е кога самите личности си ги постираат онлајн, па истите учествуваат на изложби итн. Исто така обожавам да цртам и сликам актови, целосно голи тела. После тоа да се восхитуваш на тело кое си го создал со свои раце и душата која си ја подарил на хартијата или платното - доведувајќи го тие битија до живот.