Мене најиритирачка Мајли Сајрус. Не ни заслужува да се најде во темава зашто не ја сметам за пејачка, ама од кај го вади тоа гласиште, ко од бунар бе, е*аго.Како коњ во парење ми е, абе ни тоа не и е рамно. Може била машко па си направила операција за промена на полот, повеќе како машки и личи гласот. И тоа на песни, па во живо не можам да замислам каков и е, а и не ни пробувам да замислам. Втора ми е Ријана. Оваа па кога ќе се расписка со тоа гласчето такво одвратно, џоа ја силуваат, иако има неколку песни што ми се допаѓаат од неа. Џастин Бибер. Не знам кој на детево му даде микрофон, ама голем грев на душа си стави.Самиот глас те тера на голема нужда.Единствено препорачлив е за запек кога имаш, полесно да иде. :geek: Од нашиве Влатче, Ноне, Маја Вукичевиќ, Верче, све то пропала инвестиција.
Мајли Сајрус, Џастин Бибер, Селена Гомез и останати Дизни ЗВЕЗДИ. Од македонскава естрада Ноне и Софија Манева.
Мајли Диносајрус ми е ОДВРАТНА! Пее ко унатре и е. Софија Манева блее ко заклана крава,циркулација ми сопира кога ќе зине. Џастин Бибер ми беше многу одвратен пред да му мутира гласот. Добро и сега звучи глупо ама тогаш ко хелиум да вдишал.
Ноне, Ноне, Ноне! Абе златно гавранче. Погобро гракање ќе слушам отколку нејзе. Македонските 'фолк пејачки' како Андријана Ацевска, Барби, ГУЛАБИЦА и другите фолкерки кои си замислуваат дека имаат глас. Џастин Бибер. Неподнослив ми е самиот по себе. Глас има, но мене ме иритира.
и ке заборавев Данијела Мартиновиќ,Јелена Розга од странскиве Мараја Кери,Џеси џеј не ми текнува многу многу ги има дури ја боље пеам од некои..
Јелена Карлеуша... како гласот така и појавата !! фатал ерор ! Аууу Џастин како можев да го заборавам ...ете ти и Ева Нединкоска