во последно време Елена Ристевска, незнам зошто ама кога беше помала и не толку наперната како сега по убаво пееше, сега наеднаш се вообрази и не пее туку рже како кучка
Beyonce. Не ме напаѓајте, претпоставувам има куп обожаватели/ки овде....ама не ја можам Гласот посебно не ми се допаѓа, за мене тоа не е пеење туку крештење Во истата група и Jennifer Lopez би ја додала Кај не знаат да пеат, па уште за „диви“ се мислат.... О Боже мили Од нашиве некако не сум многу во тек, не ги пратам, само знам дека Марјан Стојановски не можам долго да го слушам, како компир да чува во грло
Од странскиве Кети Пери- у живо гласот и е ужааааааас, а уште коа ќе почне да завива.. Од нашиве Софија Манева, ако можам да ја наречам пејачка со една песна, евентуално две, ГЛАСОТ ЛОМ ! Нонето да не ја ни спомнувам, тоа се подразбира.. Исто и Маја Вукичевич, како таа може да се нарече пејачка со нејзиниот одвратен глас, не ми е јасно..
На оваа тема можам да набројувам цел ден. Денес ретко би можела да се воодушевам на некој пејач/ка. Па што е со светов, најпопуларни за 2012 биле Ники Минаж и Џастин Бибер? Даа фак? Или пак кога ќе ја слушам некаде онаа Call me maybe хахахаха ужас!!! А за македонската естрада подобро да премолчам. Штета, моите идоли се мртви
Да кажам збор два за Софија Манева, гледам дека не сум едиствена.. Го гледам девојчево во емисија на канал 5, сум ја видела низ блиц порано низ телевизииве и ми имаше оставено слика на симпатично девојче.Слушајки ја и гледајки ја во мометов, можам само да констатирам посамобендисана и антипатична нема на македонската естрада.ЈАС, МОЈАТА ,МОИТЕ не се единствените зборови во речникот.
Oд македонската естрада: Ламбе Алабаковски, Марјан Стојановски, Влатко Илиевски, Виктор и Кико од Идол (Не им знам презиме ). Oд женските да не набројувам многу се. Сите турбофоклерки, и нешто Елена Ристевска ми боди во уши последно време.
Мене не ми се допаѓа гласот од Лана Дел Реј.Многу ми е езив и депресивен,ама немам ништо против неа,едноставно ништо нема да постигнам ако ја хејтам или нешто,неможам уште со хејтање да се замарам
Од нашава естрада: -Влатко Илевски,Кико и Виктор од Идол,Елена Ристевска. А,од странскиве ми е Justin Bieber само он ми текна во моментот.