Од балкаскиве звезди не можам да ја поднесам Цецаааааааа. Веќе навлегла во 40-тите години и се познаваат првите брчки на лицето, градите од гравитација и се спуштаат надолу, телето веќе и губи форма, а таа како се облекува, ауу блјак Препознатлива ми е по гласот и штом ја слушнам одма ми е нејзиниот лик пред очи, а бе малер. Од светски познатите одвратен ми е гласот на РИЈАНА. Гласот и е уникатен, единствен, специфичен,но не ми е ич пријатен за слушање и ме иритира.
одвратна самата нејзина појава ме иритира,а не пак гласот. За изгледот да не зборувам www.youtube.com/watch?v=eb0lcnHGeis
Турбо фолкерите и бугарските пејачки имаат според мене најодбивни гласови на Балканот, во нашата ни Македонија најодбивни и најиритирачки гласови ми имаат Ноне (среќа е што веќе не е пејачка),Есма, Влатко Илиевски и Сара Мејс,а од Европа и светот Џастин Бибер,не знам зашто ама страшно одбивен ми е неговиот глас,Дафи исто така, Бритни Спирс,Дима Билан,победникот на ESC 2008(ужасен глас ми има некако).Има уште ама ме мрзи да ги набројувам.
Ели Голдинг, Цеца, Џејсон Деруло, Дрејк, Лил Вејн, Џастин Бибер, Сара Мејс, На тоја пеачот од Д Вампс, Слаткар, Тајзи, Ту Чејнз, Гулабица....толку ми текнува. Спојлер Ме мрзеше да менувам во латиница и им се извинувам на тие што им се допаѓаат пејачите
Тамара Тодевска, ми иде да го откорнам мониторов кога ќе ми искочи тоа Gorilla продукција за нејзиниот концерт на почетна. Уфф Од странските Адел, ете некако не ја можам.Nz
Кaкo бе Сиa имaлa oдбивен глaс, нaјдoбрa е женaтa oд сите пoп ѕвезди. Ме нервирa Тaмaрa Тoдевскa сo нејзиниoт нoв спoт, кo шмизлa се пoнaшa, a и спoтoт и е крш искренo. И Кaлиoпи не ми се свиѓa нештo, a зa Кaрoлинa ќе се вoздржaм.
Елена Петреска и Адријана јаневска иа ко тие се едни од ретките школувани пејачки и професионално ценет глас ете за моите уши не чинат. Тамара ми има прекрасен глас али да не ја гледам. Не дека ружна туку тоа движењата и фаците антипатичмни, бљак.