Аааа не ми е прв пат. Си праќам јас одамна. Само пред ова последно пријавување,за претходната година чекав последен ден да се пријавам,ми паѓаше страната и не успеав, ќе ги испотепав сите околу мене. Сега уште не сум проверила,многу сум возбудена плус стра ме Види дали ги внесуваш точно бројките и буквите, буква о и нула. Кликни убаво подолго на enter или submit што и да беше. Или смени пребарувач, гугл хром или опера.
Значи 30 пати пробав да го внесам Confirmation Number цело време ова ми го дава,нема шанси грешка да правам, буква по бувка, бројка по бројка ги пишувам и на крај пак исто.
Нема ни кај нас, незнам веќе која година ми е по ред Дај нека каже некој дека го извлекле да не губам надеж
Некој што има добиено, да сподели искуство? Дали ќе ме контактираат за интервју, што треба да направам јас во меѓувреме? Исто, дали ако се верам со дечко ми, ќе може и тој да дојде? Или ако се регистрирам пред интервјуто? Или пак ќе му се намалат шансите така?
Има и вереничка виза ако не сакаш да избрзуваш со мажачка Инаку, ти завидувам Ти посакувам се најдобро, со среќа
Со среќа Регистрирај се бидејќи за вереничка виза треба да отидеш таму, па да аплицирате.. ама долго се чека за вереничка виза на тие со зелена карта.. побрзо е за државјаните Не ви се намалуваат шансите..