1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Искуства со бебе во јасли

Дискусија во 'Бебе' започната од rainbow_bb, 6 ноември 2021.

1. xo.xo.gossip.girl

xo.xo.gossip.girl Истакнат член

Се зачлени на:
    29 декември 2012
    Пораки:
    50
    Допаѓања:
    18
    Дали има некоја мајка што бебето ќе и почне во Кокиче или Верверичка градинката од септември?

2. Cvetce_

Cvetce_ Истакнат член

Се зачлени на:
    6 декември 2024
    Пораки:
    1.389
    Допаѓања:
    2.033
    Ме интересира совет за тие што ги пуштите бебињата во јасли на една година.
    Германија живеам ама горе долу скоро секаде е исто во државни.
    Е сега, наиме се селиме во друг град, зедовме стан кој е празен и финансиски не можеме со една плата да тераме долго, мислам можиме ама сопругот за двата работи моментално што не е океј.
    Се думам кога да го пуштам бебе во јасли, сопругот вика рано е, јас исто така не сум спремна, бебе па ич, овој период 24/7 да можи ќе е на цицка, со цицка заспива, руча и цица истовремено, вади заби, не пие вода па на тоа се должи ова доење лудничаво.
    Дали да го пуштам или да си поседам уште троа со него

Другата опција е сопругот да го чува викенди и јас викендите да ги работам, како мини џоб, па тој да здивне малку.
    Никогаш не ми е оставен повеќе од два часа без мене кај никој, ама со сопругот седи, дури и повеќе со него обожава да игра отколку со мене, мене само за цице ме користи и ко ќе му се спие :)