ќе ти кажат од таму, ранче имам од просветно дело ,големина околу 40 цм на 30 цм внатре 2 бодиња по кратки хеланчиња или кратки шорцеви, чорапчиња, 4 пелени секој ден, ама најчесто 3 се потрошени, шишенце со вода секој ден, во аеродром марамици и брисачи има од општината, за други општини не знам. со среќа и со убаво
Мајки ако сакате да споделите какво мени имаат во јасли,не знам дали во сите градинки е исто но кај нас многу се форсира лебот. За доручек имат леб и крем,леб и маргарин,леб и павлака,млеко и бисквити... Ручекот е манџа со запршки им дробат со леб. И како заспиваат оние што се на доење а не пијат млеко од шише?
Спојлер: Мени За тоа како заспиваат... не знам. Ќе поплачат па ќе заспијат па ќе се навикнат со време.
Во аеродром менито е прилагодено за бебиња, а верувам и секаде низ поголемите места Кашички се во глобала, пр. појадок палента со сирење и јогурт, просо со овошје, кашичка со ориз, кашичка двопек со јогурт Ужинки пудинг, овошје или сокче Ручек пак кашичка од месо и зеленчук, само зеленчук или со жолчка внатре Во др помал град кај што нема јасли од 9 месеци, исхраната е за сите иста, од 12 до 5години (Неможам да прикачам слика, затоа пишувам)
Ако го примат за од септември нели требаше веќе да се јават? Не знам дали да им ѕвонам да досаѓам, ми спомнаа дека сега се по одмори.
Јас нестрплива вчера им пишав меил и ми одговорија дека после 20ти ќе ме контактира одговорниот раководител. И сабајле ми пишаа меил дека е примана
Вашата градинка е ептен по технологијата, овие тука се заостанати малку... Не користат мејл, немаат сајт, само по телефон или најдобро во живо.
Кај нас се водат под јасли а исхраната не е ништо поразлична од децата над 2 години. Нема ниту еден ден кашички,цело време мачкано на леб и надробени манџи,ниту сок само млеко и чај. Има многу недостатоци не само во исхраната,ама тоа е
Epa juli i avgust samo za da isteraat oni odmori ama i da podrenoviraat nesto. Sega ko sto znam se kreci panorama
Во нашата неделно го објавуваат. Еве за неделава на пример. А за заспивање во нашата група или ги нишкаат или сами заспиваат во креветче.
А задоволна си? Што да очекувам? По колку дечиња се во група? Ќе те напнам малку, ти кажувам однапред
Во Буба Мара во Аеродром менито го објавуваат на веб https://gradinkabubamara.org.mk/ishrana/399 Горе-доле не е лошо