Еееј па ние сме биле во ист град бе Таман ќе ми кажеш како ти се чини градинката, и ја сум во план да го пуштам кога ќе тргнам на работа. Кога аплицираше и дали за брзо ти одговорија?
Ја летото (јуни) аплицирав, денес ми се јавија оти сега ги прават групите за од септември. Тогаш кога отидов ми рекоа дека касно сум отишла, уште кога ќе се роди требало да го пријавиш ако сакаш да појде на 9мес. Нас ваљда преку ред нѐ примаа оти сум самохран родител, барем така ми рекоа.
Абе ајде, и тука ли такви барања имаат Ништо, ако не успеам да го пикнам некако тогаш, ќе го чува баба му (на радо срце, морам да признаам ) Тазе снаа сум тука, уште печам "занает" и вештини со луѓево и бирократијата.
Мене ми се јавија, мм беше по а за Аеродром и ми рече има и некој списоци ама мислам дека се јавуваат ако сте примени
Јас од дон андон нарачав плав со дино,некои 500ден,собира пелени, шише, алишта за пресоблекување и пак има место
Калинка во Хром Многу се разочарав, а знаев дека без врски нема да не примаат. Страв ме фаќа што ќе правиме од декември