Потврда за редовен работен однос од двајцата родители, копија од вакцинален картон и копија од лични карти. Уписите во Аеродром барем во Лале и таа кај Пулевски се после 15ти септември, тогаш се носат и документи. Ако ти треба за побрзо врски само
Искуство со јаслена група градинка Орце Николов, објектот во Карпош 4? За Лептокарија читнав позитивни искуства, ама Карпош 4 ни е многу поблиску, па не знам каде да ја запишувам..
Sto te interesira podetalno prashaj Iako se mnogu deca i mnogu teshko za upis. Ili zapishani ste. Pishi mi lp
Каде може да видам која градинка ни припаѓа според место на живеење? Или може да се аплицира за било која во општината каде живееме?
Јас аплицирав во "подалечната" ко демек. Едниот клон ми е на 4 минути, другиот на 10. Ама истата градинка. Искрено не ме ни прашаа зашо во горната, а не во таа шо ми е под улица.
За во Карпош како што се аплицира (или ако е исто за сегде, не знам) и до кога се аплицира? Јас немам намера да ја пуштам до следната година, ама сакам да фатам место зошто здравје од пролет би ја пуштала.
Аплицирај сега без разлика што е за следна пролет тек, тука онлајн пополнуваш https://web.gon.mk/?_gl=1*1ry3kqg*_...0ODQyODkkbzEkZzAkdDE3NTI0ODQyODkkajYwJGwwJGgw
Сабајле случајно гуглав и ја начекав табелсва по општини … али изгледа трагично. Ние ќе аплицираме колку да се рече ама дефинитивно собирам искуства за приватни градинки реон центар - карпош. Ако има ептен задоволни мајки од било која приватна или ептен незадоволна чекам мислења и тука
Ova e otkritie za mene, eve na primer opstina kavadarci, gradonacalnikot kaza nemalo listi na cekanje edna od retkite bile a na listava imaat deca na cekanje itn...btw moite dve se na lista na cekanje pa tuka ke si gledam...