1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Искуство од диети

Дискусија во 'Диети' започната од Ri Ri, 20 февруари 2016.

1. Ri Ri

Ri Ri Нов член

Се зачлени на:
    20 февруари 2016
    Пораки:
    2
    Допаѓања:
    1
    Здраво! Сакам да го споделам моето искутво од слабеење. Пред 3 год кога имав 17 год за еден месец ослабев 10кг. Секое утро јадев житарки потоа пдев на пливанје не секој ден затоа што знаете секој ден не беше сончево по тоа јадев варена храна но не подоцна од 19 часот. Имав 62кг и намалив на 52. Сега по толку години пак дојдов на 62кг и сум зафатена со факултет и не можам да одам на пливанје. Мојата молба беше да споделите искуства со мене и со останатите членови. Сакам за еден месец 8-10кг да намалам. Благодарам.

2. aleks10

aleks10 Истакнат член

Се зачлени на:
    30 декември 2015
    Пораки:
    17
    Допаѓања:
    12
    Епа вака, за мене зборот диета не постои, постои само здрава исхрана и активности. Си се храниш здраво, што значи избегнуваш пржена храна, благо, газирано.. и спортуваш. Резултатите ќе си дојдат со тек на време. :D(y):muscle:

3. Eca_79

Eca_79 Нов член

Се зачлени на:
    24 октомври 2016
    Пораки:
    2
    Допаѓања:
    0
    Ме интересира дали за време на било која диета може да се консумира турско кафе.

4. Chanell*

Chanell* Форумски идол

Се зачлени на:
    24 септември 2016
    Пораки:
    4.393
    Допаѓања:
    32.815

Може,само ако можеш пиј го незасладено.
    Или со вештачки засладувач, натрен , стевиа.
    Шеќер никако.

На Eca_79 му/ѝ се допаѓа ова.
  5. Eca_79

Eca_79 Нов член

Се зачлени на:
    24 октомври 2016
    Пораки:
    2
    Допаѓања:
    0
    Благодарам