Не грижи се се ќе биде во ред. Мене 14 дена ми беше во болница од кои 8 на интензивна ,се си е ок еве ја ѕверка од 4.5 г Кај се породи ?
Леле каков херој си ти, ти се дивам баш доказ дека мајка може се да издржи, а и бебињава ни се поцврсти од што ги мислиме
Забрзано дишело, некој респираторен дистрес најверојатно предизвикан од некоја инфекција Ама еве го следат цел ден и супер напредува, за помалку од 24 часа има напредок
Тоа е големко и силно терминско бебе, не се секирај за ден два се ќе си биде во нормала. А во Систина додека ти траат деновите што ти се платени во пакетот (3-4) го наплаќаат дополнително инкубаторот или пак тоа би се наплаќало откако ќе заврши пакетот? Те прашувам дека знам таму за се живо ти носат да потпишеш дека прифаќаш (кога се рабпти за дополнителни трошоци).
Ајде супер, чекам информација да знам дали да продавам имот се зезам вака зашто кога уплаќав аванс и прашав за цена доколку има потреба од инкубатор ми текоа 1000еур од ден отприлика е негата, плус терапија. Па да се спремам психички навреме