Искуство со слабеење

Дискусија во 'Канта' започната од kuklicka55, 29 декември 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. angel4e121

angel4e121 Истакнат член

Се зачлени на:
    6 август 2010
    Пораки:
    687
    Допаѓања:
    291
    Епа како сакате да биде благо а да нема калории јас не познавам некое чоколадо кое има под 100 калории сепак овие се здрави па би мочеле да ви послучат за да не јадете друго благо :)

2. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    7.226
    Допаѓања:
    41.468
    A кој кажа дека Mилката не е здрава?? :D :lol: и чоколадите се здрави ако гледаме на тоа :D насабајле ако се јаде, нема да се здебели човек :)

3. angel4e121

angel4e121 Истакнат член

Се зачлени на:
    6 август 2010
    Пораки:
    687
    Допаѓања:
    291
    Всушност ако гледаме така ќе е треба ни вода да пиеме бидеќи според некои научници и водата дебелее така да...јас мислам дека може да се јаде од се но секако умерено.
    Затоа ако треба и 5 и 6 и една година биди си ти на диета но што ако ја ослабнеш крвта опаѓање на косата и не знам уште што џабе ти ќе ослабнеш кога потоа нема да бидеш сосема здрав сатоа девојки полека полека се се постигнува.

4. BlackCat

BlackCat Популарен член

Се зачлени на:
    16 август 2010
    Пораки:
    521
    Допаѓања:
    202
    по грешка стиснав ми се допага место цитирај :P .....иначе и јас сега пред школо јадам ниско калорично млеко и мусли наместо леб или грицки во школо....а да ве прашам дебелеат ли многу тие крцкавите препечени лепчиња , тие малите четириаголни ептен крцкави...незнам како да ги наречам....и салатата со што ја јадете затоа што сол несмее, масла несмееат...добар ли е малсиновиот или и тоа е многу калорично?

5. Marucu37

Marucu37 Истакнат член

Се зачлени на:
    11 март 2011
    Пораки:
    38
    Допаѓања:
    11
    јас минатото лето трчав по 2 пати на ден ,1 месец , наутро и навечер по околу 1 км. и успеав да согорам 5 кг. али секако со многу напор :/

6. sonuvacka

sonuvacka Истакнат член

Се зачлени на:
    9 јуни 2010
    Пораки:
    130
    Допаѓања:
    34
    Прочитав дека се слабеело со пиење на лажица маслиново масло со чаша млака вода со лимон наутро, но неможам да најдам која феминка го пиша тоа, па знаете нешто повеќе за тоа? штетно е да се пие маслинов масло? ефикасно е? фала :*

7. SexyPrincess

SexyPrincess Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јуни 2010
    Пораки:
    254
    Допаѓања:
    132
    мене секогаш кога ке ми се јаде нешто благо си земам една лажичка мед и гототво :) :) :)

а јас знам дека се слабее со пиење на една лажица јаболков оцет наутро и навечер, а ова и доктор му го има кажано на дедоми за шеќерот.. :) :)

8. angel4e121

angel4e121 Истакнат член

Се зачлени на:
    6 август 2010
    Пораки:
    687
    Допаѓања:
    291
    по грешка стиснав ми се допага место цитирај :P .....иначе и јас сега пред школо јадам ниско калорично млеко и мусли наместо леб или грицки во школо....а да ве прашам дебелеат ли многу тие крцкавите препечени лепчиња , тие малите четириаголни ептен крцкави...незнам како да ги наречам....и салатата со што ја јадете затоа што сол несмее, масла несмееат...добар ли е малсиновиот или и тоа е многу калорично?[/quote]
    ако мислиш на кубетите секако дека дебелеат баш пред некој ден гледав колку калории имаат и околу 300калории имаа,јас јадев смоки на нив пишува дека имаат 150 калории на смоките кои ги јадев ама секое сабајле си ги јадев јас а тоа си се собираа ии сега мора нешто друго да се бара да се јаде. :@
    [mod-tekst:2r8fhmfc][/mod-tekst:2r8fhmfc]

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.