So zensko e preubavo posebno oralen, ovie straight zenski ne znaat sto propustaat. A da bev masko mozda i ne bi sakala so masko zatoa sto povekje kon zenski sum orientirana a i ne preferiram analen seks ali sepak ne znam sta bi bilo kad bi bilo.
Истото можат и straight женските да речат за девојки што не сакаат но тоа веќе е друга тема. Секој со своите "преференции" и искуства.
Прво, тие двајца тројца шо се геј никад нема да пишат на темава оти сите ги знаат тука по лик, и знаат кај живееме. Другиве скоро сите се зачленети за пи*ки. Може некој успут се оженил, па останал као муабет да си прави у слободно време.
Да не претерам ама 90% од машките (небитно стрејт или не) во тинејџерските денови имале заедничка мастурбација, колку и да „се срамат“ да кажат после 3-4 години
a dve lezbejki kako se lapaat te pali neli? hahaha mnogu jaki mi se takvi mazista...plukaat po pederi, a lezbejkite im se onaka top Mislam deka hetero mazite 80% tajno bi sakale da imaat nesto so maz....samo se pravat kao jaki fraeri protiv gej itn. A pak dve zeni koga se lapaat toa im e okej, a dvajca mazi ako se baknuvaat toa im e bljak. Logika? mnogu tocno togas mozebi ne znaes deka mazite se podobri vo oralno zadovoluvanje od zenite posebno onie skroz hetero sto se pravat, koga ke gi vidis...dobivas sosema drug vpecatok
И според тебе подобри се мажите во орален од жените? Еве сигурно ги има мажи тука кои би ги интересирало, ама бидејќи се многу срамежливи нашиве момци, да прашам јас.
@VoodooGirl Јас мислам мажите подобро задоволство им/би им пружиле при орален секс, ама нема да признаат
Ако е геј како ќе знае како жена пружа орал? Не заебавајте, техниките се тие без оглед на полот. Не е дека мажите гееви прават нешто магично со устата и прстите..Преференци се во прашање.
@Nigredo Odor Јас зборував за би Што знам, техниката е таа, ама можеби оти го имаат истиот полов орган, slightly better знаат како до поголемо задоволство
Машките гејови прават нешто магично со јазикот де, и не само орал. Жена тоа тешко би се нафатила кај мм и. А не е дека не би уживале и стрејт во тоа.