Честит Рамазан на сите браќа и сестри муслимани нека ни е со лесно. Аллах да ни го олесни и да ни го прими постот ин ша Аллах
Ramadan Serif mubarek olsun на сите пријатели и пријателки кои го славиме нека деновите ни минаат со лесно и уште многу години да го дочекаме здрави живи
Среќен рамазан на сите кој го славите овој празник,со лесно да ги поминете постовите,да сте здрави и живи
Mubarek Ramazan на сите муслимани нека ни е со лесно. Аллах да ни го олесни и да ни го прими постот in sha Allah
Со лесно постот на сите нека ни е Првиот ден ми беше многу лесен,и вчера исто ама денес тешко нешто,вас како ви оди
Луѓе,имам инсталирано на тел кога почнува ифтар,секогаш нотификација ми стигнува,ама денес не знам зашто така ми се стори..Го помина времето кога почна ифтар и не ми стигна и јас се напијав вода,и после 5 минути ми стигна нотифијацијата..Дали згрешив,ми се важи денес постот или не,не знам зошто така
20:08 требаше ти во колку се напи вода и нај сигурно т ие со аларам подобро амо немаш близу џамија да го слушаш езанот со аларам е нај добро Алах кабул нека наорави за сите постачи
А кај гледате кога е време за ифтар? Јас од тел од апликацијата ама мислам дека не ми е точна,затоа овие денови од братучедка ми гледам ама сакам и јас сама да си знам ако можи некој да ми кажи