Кога ќе влезеш од главен влез во чело одма, десно од шалтерот. Амбуланта 28 и 50 се заедно, со грчко знаме се. А за приска во лабараторијата ќе одиш, ќе ти даде упат после скринингот, таа е па лево по ходниот од шалтерот за наплата.
Zenski tiroidnata Tsh hormoni mi se ok ,no Ft4 e namaleno minimalno inaku sum 22+5dena. I'ma li prostor za panika? Si pijam redovno terapija I uste pred da ostanam.bremena piev euthirox
Здраво, дали некоја има правено прв скрининг во гинекологија чаир и какво искуство имате? Матичниот гин само ми закажа термин без да понуди опции.
Мајки ви се има ли случено, на ехо преглед мерките на обемот на стомакот на бебе да е помало за 2недели. Јас сум 34 недела и матичната кажа дека е помало и искрено ме исплаши. Вика нема многу напреднато за 20дена од последниот преглед и итно ме упати на Гак
Те молам сподели што ќе ти препорачат од ГАК, или пиши ми во порака. Вчера докторката истото ми го констатира, мерките на стомачето помали за една недела а ножињата за две недела, јас сум 31 недела. Здравје за две недели докторката ни кажа пак да појдиме кај нејзе на преглед, и треба да се следи. Исто сум загрижена, го молам Боже се да биде во ред!
Mila bev na Gak kaj prof.Ana Daneva Markova Kaza tocno malku e pomalo ama ne e nisto alarmantno Kako sto Kaza maticnata I napravi fama. Taka da si bides miRNA baraj vtoro mislenje