Devojki posle spontaniot koj mi bese vo mart vo sooro 9 nedela sega pravev ispituvanja tsh mi e 0.322 vo dolna granica e ama dali e dobro za bremenost ili e mnogu niska pred da ostanam bremena vo januari mi bese 1.6 sega povtorno padnala
Женска колку ти рекоа дека треба да е тсх мене мн ниско ми беше сега 0.8 И јас имав спонтан и не се знае од што а можеби од тсх а не ми беше тогаш висок
Jas vo januari koga bev na kontrola mi. Bese 1.5 I bas doktor Jas vo januari koga bev na kontrola mi bese 1.5 I se zezase dr.deka mi e idealna za bremenost I jas veke sum bila bremena a sega mi e nisko vo granici ama nisko ke idam vo vtornik kaj iskra sum na endokrinologija da vidime sto ke kaze
[QUOTE="malecko87" i jas sakam da odam kaj iskra vo vtornik ama sum so prioriteten dali ke mozam da zavrsam rabota od gevgelija sum ne znam dali ima guzvi i kako ide rabotata.
Mozes da zavrsis ona e samo vo vtornik vo ambulanta guzvi koga kako ima ama bezo ide jas bez uput odam kaj nea koga nema termin me primale sekogas inace epten dobar doktor e
Zdravo gi zemav denes rezultatite posle kiretazata. I ve molam dokolu nekok znae da mi objasni sto pisuva vo rezultatot da mi kaze. Fala odnapred
Skoro isto I kaj mene pisuvase prvoto ti e za, plodot sto nisto ne e ispitano bidehki e mal a vtoroto mislenje e, za endometriumot odnosno od mestoto sto ni zimale primerok kaj sto lezel plodot mojot ginakolog mi kaza sece ok tolku
Еве го мојот резултат. И ништо не ми кажаа од него, никој не кажа што беше причината. Не се замарајте многу со овие резултати.
a tolku se nadevav neso od ovie rezulttai i na kraj nisto mislev da ne pisuva neso zaso ne e vo red i zosto sum imala spontan
@Sandra456 @lackygirl @malecko87 и јас имав спонтан ама преку крварење се исчистив фала му на бог сега мн ми е страв, ајде прашајте женски колку е идеално за тсх за бременост и пишетр ми ако може.јас само си мислам дека ми е од тероидната а тогаш почнав да примам терапија сега сум пак на контрола Ама мислам дека никој не може да каже од што демек на секоја втора жена се дешавало тоа **
Нее од теродината мене после спонтан ми беше 0.9 ама додека отидам на лекар останав бремена. И сега е се добро,во понеделник сум на боцкање за нејзе па ќе видиме како е. Но јас бев ја двајца интернисти и ми кажаа дека 0.9 нее ниска и не ми се веруваше закажав кај друг ама не отидов.
Незнам јас, кај мене беше во нормални вредности само уреаплазма позитивна, а имаше и мал хематом до плодот, меѓутоа јас немав ни капка крв, ич. Само кога отидов на преглед ми рече докторот нема срце. Иначе ја излечивме уреаплазмата и по 4 циклуси пак останав бремена, па еве сега сум 16+5 недела, фала Богу се е во ред, нормална бременост имам.